FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - SLAVIA PRAGA

GALERIE FOTO IMPRESIONANTĂ » Coregrafie 3D realizată de olteni la meciul cu Slavia Praga: "Ion Oblemenco, Dumnezeul oltenilor"

FOTO: Facebook CSU Craiova +4   FOTO
FOTO: Facebook CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 20:17

CSU Craiova și-a inaugurat în această seară noul stadion, iar fanii au creat o atmosferă impresionantă, umplând până la refuz noul "Ion Oblemenco" în înfrângerea drastică cu Slavia Praga, 0-4. 

Cu puțin timp înainte de startul meciului, fanii din Peluza Nord au realizat o coregrafie 3D de toată splendoarea.

Coregrafia prezenta legenda clubului Ion Oblemenco, alături de două pânze cu vechiul și noul stadion din Craiova, plus mesajul: Ion Oblemenco, Dumnezeul oltenilor!"

Vezi aici liveTEXT meciul dintre CSU Craiova și Slavia Praga, dar și cele mai spectaculoase momente de dinainte de meci

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
lionforever
lionforever  •  11 Noiembrie 2017, 15:13

Sunt acri strugurii pentru mulți de pe aici unii vor stadion fara peesda și îi dă bea nicu badea afara de pe al lor din Stefan cel mare unde dacă stai la peluza nu mai ești în bucuresti , ești în sectorul agricol Ilfov alti apelează la preteni pt coregrafie și au tupeul să își dea cu parerea despre un templu , pai daca veniți aici vreodată să vă descălțați la intrare bai !

lionforever
lionforever  •  11 Noiembrie 2017, 15:07
Postat de andrei.f pe 11 Noiembrie 2017, 13:22

Craiova a demonstrat că are o echipă de trei lulele, trei surcele. De fapt, singura lor "realizare" a fost statul capră în meciul de anul trecut cu Viitorul, pentru a bloca Steaua să ia titlul !

Topitule am bătut în play-off viitorul la ei acasă deci le-am luat 3 puncte meoarele tale ce au făcut ?

andrei.f
andrei.f  •  11 Noiembrie 2017, 13:22

Craiova a demonstrat că are o echipă de trei lulele, trei surcele. De fapt, singura lor "realizare" a fost statul capră în meciul de anul trecut cu Viitorul, pentru a bloca Steaua să ia titlul !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează