FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

GALERIE FOTO Liga 1 sub atenționare de cod roșu! Cum se prezintă 5 dintre cele 7 stadioane pe care se va juca în weekend

FOTO: Vlad Nedelea +40   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat luni, 30 ianuarie 2017 19:36

Mai sunt doar 4 zile până când Liga 1 se va relua. Este cel mai grăbit start după pauza de iarnă din fotbalul românesc. Calendarul foarte aglomerat îi obligă pe oficialii LPF să programeze meciuri încă din primul weekend al lunii februarie. 

Vremea nu e de partea lor însă și cele mai multe stadioane din țară au diferite probleme. Fie zăpada acoperă bucăți mari din tribune, fie gazonul este înghețat. 

Foarte puține arene îndeplinesc condițiile necesare disputării . Mai sunt doar câteva zile în care oficialii clubului trebuie să se ocupe atent de aceste aspecte. 

1. ASTRA GIURGIU - NOTA 9 

Arena din Giurgiu găzduiește partida dintre Astra și ASA Târgu Mureș. Meciul este vineri, de la ora 20:00. Gazonul se prezintă într-o situație destul de bună, fiind doar mici probleme cu tribunele, în care încă mai sunt locuri unde sunt acoperite de zăpadă. 

Astra Giurgiu - Site oficial
Foto: AFCAstraGiurgiu.ro

2. BOTOȘANI - NOTA 7

Vremea de la Botoșani nu este deloc bună. Chiar în urmă cu două zile a nins destul de puternic în Nordul țării, însă cu toate acestea șefii clubului au cerut ca instalația de încălzire a gazonului să fie pornită. 

Gazonul nu se prezintă încă într-o situație foarte bună. Tribunele au fost curățate. Cornel Șfaițer promite însă ca până la ora jocului starea gazonului să fie mult mai bună. 

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc 

3. ACS POLI TIMIȘOARA - NOTA 6

Suprafața de joc este tare și uscată. Gazonul este dezăpezit încă de acum două săptămâni, când acolo trebuia să se joace un meci de rugby. Oficialii echipei mai au la dispoziție încă 7 zile pentru a pune la punct. Tribunele sunt curățate foarte atent. 

FOTO: Cornel Biholari
FOTO: Cornel Biholari 

4. DINAMO - NOTA 5

Una dintre cele mai proaste situații este la stadionul Dinamo. Gazonul nu doar că este înghețat, dar încă mai are locuri unde este zăpadă. Mai mult, tribunele sunt și ele acoperite de zăpadă în proporție de peste 70%, fiind doar părțile de la Tribuna I și Tribuna II curățate. 

FOTO: Vlad Nedelea

FOTO: Vlad Nedelea 

5. CRAIOVA - NOTA 3

Și la Stadionul Extensiv lucrările sunt în toi. Gazonul abia dacă se vede, fiind porțiuni bune unde este înghețat. Totușii șefii clubului au avut grijă ca arena să fie atent dezăpezită. Azi, la stadion se lucra din greu pentru ca stratul gros de 30 de centimetri să fie dat la o parte. E greu însă de crezut că suprafața de joc va fi în condiții bune la ora jocului. 

FOTO: Bogdan Dănescu
FOTO: Bogdan Dănescu 

*De menționat că GSP.RO nu a intrat în posesia unor imagini de la stadioanele celor de la CFR Cluj și Pandurii (Severin). 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
brandremist
brandremist  •  31 Ianuarie 2017, 07:44

Arată surprinzător de bine terenul celor de la Astra! Nemeritat de bine având în vedere că-i întâlnesc pe cei de la Mureș! Ar fi trebuit să-i pună să joace pe patinoar că-s obișnuiți și din când în când să mai arunce cu niște sare ca-n Szeklerland ! :P

zecs93
zecs93  •  31 Ianuarie 2017, 04:00
Postat de grandetorito pe 30 Ianuarie 2017, 19:57

"Una dintre cele mai proaste situații este la stadionul Dinamo" :))))))

Pai pentru ca nu au pornit instalatia de caldura de sub gazon, te-ai gandit la asta ?? ce rost avea sa consume aiurea cand cica peste cateva zile iara se anunta ninsori !!!

1059109910783295
Luci Luci  •  31 Ianuarie 2017, 00:28

Ar trebui sa fie obligatorii instalatiile de drenaj cu apa calda pentru a dezgheta suprafata de joc pentru cluburile care evolueaza in prima liga de fotbal. In tarile europene s-a intamplat asta acum 20 si ceva de ani in urma. Cred ca e timpul sa se intample asta si la noi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează