FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

GALERIE FOTO Reghe, lux și opulență! Tehnicianul vicecampioanei a plecat separat de echipă de la Constanța, în interiorul unui Rolls Royce Ghost de 350.000 de euro!

FOTO: Raed Krishan +4   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 02 august 2016 08:39

Laurențiu Reghecampf a făcut senzație duminică seară, la meciul cu Viitorul. Tehnicianul de 40 de ani și-a continuat extravaganțele cu care i-a obișnuit pe iubitorii fotbalului în ultimii ani, iar în week-end, și-a adus la Constanța superbul Rolls Royce Ghost Series II.

Mașina, al cărei preț de catalog pornește de la 350.000 de euro, a fost cumpărată din Statele Unite ale Americii, este înregistrată de antrenor în Nevada și a ajuns în România în urmă cu doar câteva zile.

Dacă Reghe a venit alături de echipă la Constanța, după meci a decis să plece spre București singur în bolidul de lux, al cărui număr de înmatriculare este "Reghe 1", alături de șoferul său personal.

Modelul de lux pe care-l deține tehnicianul are un motor turbo V12 de 6,6 litri, 563 CP, cuplat la o cutie de viteze asistată prin satelit, care utilizează date GPS pentru a transmite în timp real toate reperele importante în timpul unui drum.

Scaunele sunt din piele albă, iar toate elementele din interior sunt din furnir și lemn lucios. Conform unui studiu publicat pe un site auto de specialitate, în întreaga lume există doar 4.000 de modele identice cu cel al antrenorului Stelei, iar 85% dintre acestea au fost realizate la comandă. În plus, 1.400 de leduri sunt instalate pe plafonul interior al mașinii lui Reghe, care imită cerul înstelat pe timp de noapte.

Deține și cel mai puternic Rolls din istorie

Modelul de lux cu care a plecat Reghecampf spre București după victoria cu 3-1 în fața celor de la Viitorul nu este singurul al celor de la Rolls Royce pe care îl deține antrenorul.

În septembrie 2014, pe vremea când era antrenor la Al Hilal, tehnicianul a primit cadou din partea conducerii ultimul model ediţie limitată de Rolls Royce Wraith cu toate dotările posibile!

Preţul unui Wraith, complet echipat, este de 400.000 de euro, fiind disponibil doar la comandă. Tehnicianul nu și-a adus mașina în țară și a rămas într-o parcare privată din Arabia Saudită.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
898756456920785
Dor Elf  •  02 August 2016, 20:07

Sclav.

gicab
gicab  •  02 August 2016, 18:35
Postat de gicab pe 02 August 2016, 12:09

Si eu am iahtul într-un port din Damasc, o sa văd când am timp liber de la școala mea de fotbal din Nevada, daca nu... O să-mi cumpăr Altu si așa mai aveam unu si nu știu pe unde lăsat.

Da cred ca o să-l mut într-un port USB

haideusicfr
haideusicfr  •  02 August 2016, 17:46

In America stiu aia cine e *reghe*? Or fi crezand ca e nepotul unui fost criminal de razboi.Nici pe aia nu-i duce mult capul....

Vezi toate comentariile (27)
Comentează