FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - GAZ METAN 1-2

GALERIE FOTO + VIDEO Gaz Metan obține o victorie uriașă pe terenul lui FC Voluntari, 2-1, după un meci tensionat, cu 3 eliminări!

FOTO: Cristi Preda +12   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 martie 2018 21:02

Gaz Metan a obținut a doua victorie consecutivă în Liga 1, impunându-se pe terenul lui FC Voluntari, 2-1, după un meci tensionat, în care arbitrul Adrian Cojocaru a acordat 3 cartonașe roșii. 

FC Voluntari a început cum nu se putea mai rău meciul, iar Adrian Bălan a văzut roșu direct după o intrare dură asupra lui Fytanidis. Prima repriză a fost una extrem de slabă, energizată doar de jocul extrem de dur al celor două echipe.

În minutul 55, arbitrul Adrian Cojocaru a restabilit egalitatea numerică după ce Marius Constantin a văzut al doilea galben ca urmare a unei intrări dure. Peste doar 5 minute, medieșenii au mai rămas fără un jucător, Darius Olaru fiind și el eliminat după o altră intrare agresivă.

Culmea, Gaz Metan a început să joace mai bine în inferioritate numerică. Ely Fernandes a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 70, după ce a fructificat pasa ideală a lui Rondon.

În minutul 80, Rondon a majorat avantajul ardelenilor, marcând cu un șut superb de la marginea careului.

FC Voluntari a reintrat în meci în minutul 88, când Florin Cernat a înscris din penalty. S-a terminat însă 1-2, Gaz Metan părăsește ultimul loc și aprinde și mai mult lupta pentru evitarea retrogradării.

Medieșenii au urcat până pe locul 5 în play-out, cu 14 puncte, în timp ce FC Voluntari rămâne pe 3, cu 18 puncte.

Clasament play-out

FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș 1-2
Au marcat: Cernat '88 p. / Ely Fernandes '70, M. Rondon '80 
TEXT / VIDEO
*Adrian Bălan, jucătorul gazdelor, a fost eliminat în minutul 16 după o intare dură, cu ambele picioare, asupra lui Fytanidis
**S-a restabilit egalitatea numerică, după ce Marius Constantin a fost eliminat în minutul 55 după o intrare dură cu cotul
** Gaz Metan rămâne cu doi oameni în minus în minutul 60, Darius Olaru fiind și el eliminat

Echipele de start:

FC Voluntari: Mincă - Pleaşcă, Balaur, Cazan, Bucurică - Marinescu, Lazăr - Căpăţână, Ivanovici, Pârcălabu - Bălan
Rezerve:
Balauru, Leasă, Horj, Răuţă, Sânmărtean, Cernat, Deac
Antrenor:
Claudiu Niculescu

Gaz Metan Mediaș: Greab - Creţu, Constantin, Fytanidis, Popovici - Cristea, Diogo Rosado - Diogo, Olaru, Pîrvulescu - M. Rondon
Rezerve: Pleşca, Romeo, Tîrcoveanu, Fernandes, Buşu, Chamed, Neagu
Antrenor: Cristi Pustai

Arbitru: Adrian Cojocaru
A1: Daniel Hulubei
A2: Gabriel Constantinescu

 
 

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OFF

Sâmbătă, U Craiova - CFR Cluj, 20:45
Duminică, Astra Giurgiu - Viitorul, 18:00
Duminică, FCSB - Poli Iași, 20:45

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OUT

Vineri, Concordia Chiajna - FC Botoșani 0-0 Detalii AICI
Vineri, Dinamo - Juventus București 1-2 Detalii AICI
Sâmbătă, FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș 1-2
Luni, ACS Poli Timișoara - Sepsi, 20:45

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cobadin33
cobadin33  •  31 Martie 2018, 21:14

Meci "tensionat" pt naivi ! Meciul a fost unul trucat, asa cum a fost si victoria Colentinei cu Dinamo si egalul dintre Chiajna si Botosani. In playout, e suficient sa te uiti pe clasament inaintea unei etape si sa vezi cine are mare nevoie de puncte. Singurul meci "pe bune" din etapa asta va fi cel dintre Timisoara si Sepsi, la meciul ala situatia din clasament nu lasa loc de regie, cine pierde se duce in B.

indolentu
indolentu  •  31 Martie 2018, 20:56

mai ramine sa bata timisoara luni si atit

355683564839458
Ghita Costea  •  31 Martie 2018, 20:09

FC Sectorul Agricol Ilfov Gaz metan o rușine ...... Bai Niculescu le ai fost in jucător de doi bani ***. Bai se răsucesc în mormînt Papaiani Jean Constantin ai alții. O *** *** de meci cu marele Simartean și alți pensionari care o freca prin S A I. pe doi lei. Pai teatru ieftin și un blat *** nu știu dacă casele e de pariuri vor da mai mult de doi lei .Bai DNA Parchete și alte alea bai Belarus este o tara civilizata . Îmi este sila că sunt român.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează