FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - ACS POLI TIMIȘOARA

GALERIE FOTO + VIDEO Imagini șocante de la Sfântu Gheorghe! EXCLUSIV Ultimele informații despre situația lui Haruț

FOTO: Captura Telekom Sport +17   FOTO
FOTO: Captura Telekom Sport

Articol de - Publicat marti, 15 mai 2018 19:24

Minutul 36 al meciului dintre Sepsi OSK și Poli Timișoara a oferit un moment șocant. Benjamin Kuku și tânărul Denis Haruț au fost în prim plan.

VEZI AICI VIDEO

Cei doi s-au ciocnit violent la un duel la cap la mijlocul terenului și s-au prăbușit inconștienți pe gazon. Primul și-a revenit după doar câteva minute. Problemele mari au fost cu fundașul celor de la ACS Poli Timișoara, care nu s-a mai mișcat. Imediat, toți cei de pe teren s-au temut de ce era mai rău.

Haruț a căzut inconștient și, până la apariția ambulanței, colegii de la Timișoara s-au grăbit să-l ajute să nu-și înghită limba. Meciul a fost întrerupt 5 minute, timp în care fotbalistului i-a fost pus guler cervical și apoi a fost dus de urgență la spital. 

"A fost o accidentare groaznică, sperăm să nu i se întâmple nimănui așa ceva. Dumnezeu a făcut ca băiatul să-și revină, e bine acum, în afara oricărui pericol. Când viața unui om este în joc, nu mai contează nici fotbal nici nimic altceva. Suntem cu el la spital, la Brașov.

Nu vom pleca fără el acasă. E nevoie să stea aici pentru niște analize amănunțite. Mulțumim medicilor din Sfântu Gheorghe, celor de pe ambulanță și oficialilor de la Sepsi care s-au purtat exemplar cu noi", a spus președintele lui Poli, Radu Birlică. 

Înainte ca meciul să se reia, Benjamin Kuku a primit cartonașul roșu din partea arbitrului Marcel Bârsan. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
xclx
xclx  •  15 Mai 2018, 19:48
Postat de pol1tehnicaiasi pe 15 Mai 2018, 19:46

nu se impunea rosu deloc...pai kuku nici macar nu-l vede pe celalalt...ce vina are el...

Esti p ros t sau te faci?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 Mai 2018, 19:47

Din ciocnirea cu Kuku, Haruț a rămas inconștient! Kuku de poveste!

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  15 Mai 2018, 19:46

nu se impunea rosu deloc...pai kuku nici macar nu-l vede pe celalalt...ce vina are el...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close