FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Ganea o desființează pe Anamaria Prodan: "A fost pe la multe echipe, care acum au dispărut"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 14:47

Ionel Ganea a avut un atac dur la adresa impresarului Anamaria Prodan, pe care a acuzat-o că a distrus multe cluburi, dar a evitat să-i spună pe nume.

"Impresarul cu care lucrează Becali s-a băgat la multe echipe. A fost la U Cluj, Petrolul, Pandurii și Năvodari, echipe care au dispărut acum.

Astăzi se urmăsc doar banii, nu se mai dorește performanța. Probabil de aceea fotbalul a scăzut", a spus Ganea la TV Dolce Sport.

Întrebat despre negocierile cu șefii Chiajnei, pentru a deveni antrenorul echipei, Ganea a răspuns dur: "Eu nu sunt prieten cu impresarul care l-a dus pe Alexa la Chiajna. Părerea mea e că nici Chiajna nu va mai rezista mult", a fost replica fostului atacant.

" Anamaria Prodan e singura care se ocupă de transferuri la Steaua. Ea a negociat totul. Ea a vorbit cu mine și cu Dinamo. E singurul agent cu care eu lucrez" Gigi Becali

Citește și: Ganea nu face compromisuri cu Gigi Becali: "Steaua depinde de ce visează oierul noaptea"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
widoqq
widoqq  •  10 Ianuarie 2017, 09:28

Voi nu intelegeti ca *** ai *** nu inseamna nici o jignire? Pai daca omul e *** o sa zica ca i ***, asa sant trecuti si la recensamant! Toata lumea stie ca familia Prodan sant *** ***. Toata lumea stie ca Gigi a facut puscarie. Atunci dc cenzurati?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

widoqq
widoqq  •  10 Ianuarie 2017, 08:47

S au intalnit hotul cu ***! Echipa beton!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

turbozero
turbozero  •  09 Ianuarie 2017, 22:04

culmea tupeului la ganea.. mai asteapta aia 200 000 de euro de la "U"? :)) nu prodanca a falimentat cluburile alea ci patronii cand a intrat politia portocalie(dna) prin ei.. la Cluj, boc si partzkany au facut tot posibilul sa o distruga pe "U" si le-a reusit

Vezi toate comentariile (27)
Comentează