FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Garabet: „Se repetă erorile arbitraj împotriva Ceahlăului”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 martie 2008 00:00

Hacic Garabet, preşedintele executiv al Ceahlăului consideră că erorile de arbitraj de care a avut parte formaţia lui Viorel Hizo în ultimele 9 etape consecutive de campionat "s-au repetat mai rău decît orice fel de replică la un mare cutremur".

Diriguitorul clubului de pe Borzoghean este de părere că există un blocaj mental la jucători. "Altfel, nu-mi explic rezultatele slabe din campionat. La antrenamente, băieţii se străduiesc foarte mult. Şi antrenorii, la rîndul lor, se agită foarte mult. Noi, cei din partea administrativă le oferim toate condiţiile. Ar putea să ia exemplu de dăruire de la cei de la Pandurii din meciul cu Steaua, al Craiovei la Urziceni sau al Universitatii Cluj la Vaslui. Trebuie doar să-şi schimbe atitudinea faţă de joc şi să conştientizeze toate ideile pe care şi le însuşesc la antrenamente. Nu trebuie să încerce ori să demonstreze mai mult decît pot şi decît se pricep", a încheiat "Jean" de pe Borzoghean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  12 Martie 2008, 15:12

Vom fi prima echipa din Romania cu stadion omologat de UEFA pt. Champions League din Liga a 2-a si vom juca derby-uri cu alde Building Vanju Mare!...

 •  12 Martie 2008, 15:10

Sincer, tind sa cred k si echipa asta, a 4-a echipa in ultimii 2 ani complet noua la Ceahlaul (!!!) este o mare fasaiala, o combinatie total eterogena si de data asta chiar k vom retrograda... Niciodata in conditiile in care ne aflam deja in partea de jos a clasamentului n-am inceput un retur cu 5 (defapt 6 cu meciul de sambata cu CFR) infrangeri consecutive. Si anul asta nu mai tine faza cu licentzele echipelor care promoveaza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează