FOTBAL  »  Superliga  »  DEPENDENTA DE JUCATORII VECHI

Gardă veche

Articol de - Publicat duminica, 13 iulie 2008 00:00

Deşi a făcut 9 transferuri, Timişoara rămîne dependentă de jucătorii care au dus echipa în Cupa UEFA

Cinci meciuri amicale disputate de Poli în Austria, două înfrîngeri, un egal şi două victorii. Un singur meci fără gol marcat, tot unul fără gol primit. Cifrele indică destul de limpede starea din acest moment a Timişoarei.

În apărare, Sretenovici a arătat că are potenţial să devină liderul com partimentului. Luchin şi Brezinsky au fost destul de siguri în ultimul amical, 1-0 cu Plzen. Linia nu e sudată, însă, dovadă cele 5 goluri primite , după cum probleme exis tă şi între buturi. Taborda a fost adus să-l înlocuiască pe Popa, o misiune extrem de grea. A greşit nepermis de mult în amicale. Nu a demonstrat că e mai bun nici măcar decît Pantilimon. Care s-a dovedit, fără discuţii, cel mai în formă portar din lot.

PROBLEME LA “CREAŢIE”, BUNI ÎN ATAC

Nici la mijloc, Timişoara nu stă grozav. Playmakerul îndelung căutat încă nu a apărut nici din glezna fină a lui Da Costa, nici din travaliul şi viziunea lui Garcia. În plus, Vrsici a aflat că va trebui să absenteze alte şase luni. Flancul stîng e poate atu-ul Timişoarei în sezonul viitor. Milhazes şi Karamian formează unul din cele mai redutabile perechi pe bandă din Liga 1. Majoritatea fazelor periculoase, din acţiune, ale lui “Poli”, vin în continuare de aici.

În atac, Gigel Bucur dă randament maxim în continuare, apropiindu-se de forma din turul se zonului trecut şi pare singurul punct fix din atacul bănăţenilor în acest moment. Un cîştig al cantonamentului de la Kaprun pare a fi versatilitatea lui Stelian Stancu, care a jucat, aproape fără greşeală, în apărare, la mijloc, pe stînga, sau pe dreapta. La nevoie, Stan cu pare că s-ar descurca excelent şi în poartă, dacă Uhrin i-ar cere-o.

ADVERSARI MEDII

În Austria, Timişoara a jucat cu Kosice ( 1 Slovacia, 0-1), Lankraran (1 Azerbaidjan1-1), Metalurg Zaporoje (1 Ucraina, 1-2), Dunfermline (2 Scoţia, 4-1), Plzen (1 Cehia, 1-0). “A fost un stagiu bun, dar era perfect dacă jucam cu echipe mai puternice”, a spus Uhrin. Echipa a revenit vineri seara la Timişoara.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
 •  13 Iulie 2008, 14:10

Era normal sa fim dependenti de garda veche. Daca ne punem acuma sa schimbam 6-7 jucatori o sa facem echipa praf pana se omogenizeaza, iar cand va fi omogenizata vor fi praf cu moralul. Incet, incet se vor face schimbarile necesare, sunt convins de asta. Important este ca avem un lot destul de valoros la ora actuala. FORTZA VIOLA!

 •  13 Iulie 2008, 09:54

Lotul este mult peste cel de anul trecut.Sretenovici si Cejvanovici sunt peste Canu sau Scutaru iar Pantilimon inca de anul trecut trebuia sa intre in locul gafeurului Popa.La mijloc Garcia este bun servant dar mai harnic si mai laborios decat Aliuta iar Da Costa dupa recuperare si acomodare poate fi o solutie.In atac suntem betonati iar Goga poate fi retras si ca un nr 10 veritabil.

 •  13 Iulie 2008, 01:01

Ar fi o greseala ca Uhrin sa schimbe radical echipa fata de cea de anul trecut. S-ar pierde din omogenitate, relatii de joc, etc. Normal ar fi sa intre la inceput plombele cele mai importante, stie Uhrin care sunt acelea, iar cu timpul vor intra si ceilalti jucatori adusi pentru ca sunt jucatori foarte buni. Despre Taborda nu-mi fac griji pentru ca Uhrin nu s-a plans de el, chiar din contra a spus ca este un portar ok, dar asta pentru cine vrea sa auda.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează