FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

“Gata de treabă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iunie 2008 00:00

Portughezii Taborda şi Da Costa au sosit ieri la Timişoara, pregătiţi pentru noul sezon al Ligii 1.

Astăzi, la ora 9, lotul Poli­teh­ni­cii Timişoara se va reuni oficial, la stadionul “Dan Păltinişanu”. Prin­tre primii sosiţi s-au numărat, ieri, tehnicianul Dusan Uhrin jr, pre­cum şi ultimele achiziţii, lusitanii Pedro Taborda şi Filipe Da Costa.

Portughezii au sosit în Ti­mi­şoa­ra în jurul orei 17.30 şi, încă de la aeroport, au demonstrat că şi-au făcut temele pentru campionatul viitor. “E o responsabilitate mare pen­tru mine să înlocuiesc un portar de talia lui Marius Popa, dar sînt foarte fericit că mă aflu aici şi de mîine sînt pregătit să încep munca. Ştiu că Liga 1 e un campionat greu, dar de calitate şi că tot mai multe echipe se bat anual la titlu. E un pas important pentru mine acest transfer şi un nou început. Nu voi dezamăgi”, a asigurat portarul Ta­bor­da, completat de compatriotul său, Filipe Da Costa: “Ştiu că Di­namo, Steaua, Rapid şi CFR sînt favoritele la titlu şi cu ele trebuie să ne batem noi. Ştiu şi că cel mai mare duşman al lui Poli e Dinamo. Sînt convins că va trebui să lupt pentru un loc de titluar, dar aşa se întîmplă cu orice jucător care merge la o echipă nouă.”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  11 Iunie 2008, 01:48

dak astia au fata de fotbalisti inseamna k bunicamiu e ronaldo=))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează