FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - LEVSKI SOFIA 2-3

Gaura Maftei!

Articol de , - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

Rapid a fost în genunchi în prima repriză a amicalului cu Levski, gafele căpitanului din defensivă făcînd ca adversarii să se desprindă decisiv

Al doilea meci de verificare al giuleştenilor, după victoria cu 2-1 în faţa lui FC Cracovia, a însemnat şi cea dintîi înfrîngere în Cipru: 2-3 cu Levski Sofia, echipă pe care Steaua o învinsese cu 1-0. Balanţa a fost înclinată spre bulgari în prima repriză, terminată cu scorul de 3-1, după ce Rapid a părut o umbră de echipă.

Maftei de nerecunoscut
În primele 45 de minute, Rednic a folosit mai mulţi jucători care sînt rezerve în mod normal şi acest lucru s-a văzut imediat, pentru că Stancu, Grigore, Herea şi Burdujan s-au zbătut în gol. Marea dezamăgire a primei părţi a fost însă prestaţia lamentabilă a lui Maftei. A gafat decisiv la primul gol, cînd l-a scăpat pe Jean Carlos şi a fost nevoit să-l faulteze în careu. Apoi, a făcut un fault inutil din care a ieşit a doua reuşită a bulgarilor. În plus, toate atacurile lui Levksi s-au purtat fie pe partea dreaptă a Rapidului, fie între Stancu şi Maftei, colaborarea dintre cei doi lăsînd mult de dorit. Nici Andrade n-a ajutat echipa, luînd mult prea uşor golul trei.

Burdujan, zero barat
În plus, dacă în defensivă lucrurile au stat foarte prost, în atac n-au stat nicicum, pentru că Rapid n-a existat. Cuplul Burdujan-Despotovici a părut din alt film, neavînd nici o realizare pe parcursul a 45 de minute. Herea a reuşit puţine pase curate din postura de mijlocaş central, iar Nicolae Grigore nu se ridică nici pe sfert la nivelul lui Costin Lazăr.

Boya, irezistibil
La pauză, Rednic a schimbat 8 jucători şi au intrat "greii" Pancu, Marius Constantin, Lazăr, Boya, plus Cesinha din minutul 63. Jocul s-a schimbat radical. Boya a adus forţă în atac, Pancu a venit cu pasele decisive, Cesinha cu incursiunile pe stînga, iar Lazăr a fost metronomul de la mijloc. Boya a marcat şi a mai avut alte 4 ocazii de gol, demonstrînd că la ora actuală este mult peste Despotovici.

Rapid - Levski Sofia 2-3 (1-3)
E. Dică (18-pen), Boya (65) / Joazinho (21-pen), J. Carlos (38), Dimitrov (44)
Rapid, prima repriză: Andrade - I. Stancu, Maftei, Leonard, Bozovici - E. Dică, N. Grigore, Herea, Griffiths - Despotovici, Burdujan
Rapid, a doua repriză: Marinescu - Săpunaru (Răduţă, 86), M. Constantin, Leonard, I. Stancu - Pancu, Lazăr, Grigorie, Rubins - Boya, Despotovici (Cesinha, 63).
- Săpunaru a fost eliminat în minutul 86 în urma unei intrări violente asupra unui adversar, el fiind înlocuit de Răduţă

Citește și:

De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Superliga
De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”
Gimnastica
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (21)
 •  11 Februarie 2008, 23:27

:)) Voi aku va-ti dat seama, a facut destule gafe dar s-au trecut cu vederea deaorece este capitanul Rapidului.

 •  11 Februarie 2008, 20:16

Ma asa e a gresit da toata lumea uita de toate golurile si reusitele rapidului datorita lui Maftei.A fost un lucru intelept sa ii acorde lui Pancu banderola de capitan poate asa o sa fie mai activ pe teren.

 •  11 Februarie 2008, 16:00

am zis-o si o repet. inainte de orice , aveam nevoie de 1-2 fundasi centrali, gen radu stefan sau tamas.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează