FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Gaz Metan Mediaș scapă de probleme! Clubul a anunțat că plătește datoria către agenția de turism

Articol de , - Publicat marti, 07 iunie 2016 18:57

Clubul Sportiv Gaz Metan dorește să aducă o serie de precizări cu privire la materialele apărute în presă în ultima perioadă, care prezentau solicitarea de către o agenție de turism a intrării în insolvență a grupării de pe Târnava Mare, ca urmare a unor datorii în valoare de 20.000 de Euro.

Nu s-a pus în niciun moment problema intrării în insolvență a Clubului Sportiv Gaz Metan.

Situația apărută s-a rezolvat la sfârșitul săptămânii trecute prin semnarea unui contract de cesiune creanțe, în urma căruia se va achita datoria către agenția de turism Weco Travel.

De asemenea, agenția de turism în cauză nu are nici o legătură cu familia Horoba, așa cum fusese anunțat inițial.

Gaz Metan Mediaș datorează acestei agenții de turism mai bine de 20.000 de euro. Agenția s-a ocupat de plata cazării și de meciurile amicale disputate de elevii lui Leo Grozavu în cantonamentul din iarnă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close