FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

Gest superb al lui Stanciu: "Dedic victoria suporterului dinamovist decedat". Boldrin își explică execuția de la gol

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 august 2016 22:59

Nicolae Stanciu a dedicat victoria Stelei în fața Pandurilor, scor 1-0, suporterului dinamovist decedat după Derby de România.

"Dedic această victorie băiatului care a decedat după derby. Gândurile mele și ale colegilor sunt îndreptate spre el. Chiar aveam un tricou pregătit în cazul în care marcam. Condoleanțe familiei și suporterilor dinamoviști.

Nu depinde de mine dacă rămân sau nu la Steaua. Oamenii apropiați și cei din staff știu ce-mi doresc.

A fost dificil să-l am adversar pe Lucian Sânmărtean. Mă bucur că am avut onoarea să joc alături de unul dintre cei mai mari jucători români. Grupa de Europa League e una destul de bună, cred că avem șanse foarte mari să terminăm pe locul 2. Se putea și mai rău", a declarat Stanciu la Digisport.

"L-am văzut pe portar ieșit și de aceea am șutat acolo. Noi trebuie să câștigăm fiecare meci. E mai greu să rămânem pe primul loc. Nu contează cine dă gol, important e să câștigăm fiecare meci" Fernando Boldrin

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
marian0904
marian0904  •  28 August 2016, 09:43

Probabil Adrian ar fi dorit ca Stanciu sa-i dedice o infrangere a Stelei. Oricum, un gand e binevenit in astfel de momente. Lupta (eu prefer spectacolul) trebuie sa fie numai pe teren. Apoi toti trebuie sa ajungem cu bine acasa. Sper ca autoritatile sa pedepseasca cum se cuvine pe faptuitor/faptuitori, dar sa si ia masuri pentru ca asa ceva sa nu se mai petreaca.

cristianmangra
cristianmangra  •  27 August 2016, 23:54

Un gol superb si un comentariu pe masura.Felicitari Stanciu pentru cum gandesti si te exprimi.Dumnezeu sa-l odihneasca pe baiatul decedat intr-un mod care nu mai trebuie permis.Noi trebuie sa ramanem cu fotbalul,cu pasiunea cu tristetea si cu bucuria,dar mai ales trebuie sa ramanem cu viata aceasta,asa cum o avem.Nimeni nu da dreptul nimanui ca sa curme o viata, cu atat mai mult trebuie sa invatam odata pentru totdeauna ce inseamna sa fii OM.

mariuss72
mariuss72  •  27 August 2016, 23:44
Postat de 1745flo pe 27 August 2016, 23:40

Sa dedici o victorie fcsbista unui dinamovist, mai ales ca e mort saracu, suna mai mult a ironie!

Nu's de acord, eu zic ca a fost un gest frumos si il felicit pentru asta. E vorba de moartea unui copil si nu cred ca Stanciu e un nemernic, ba din contra. Mi-as dori sa mai vad gesturi din astea simple care sa ne mai apropie putin de normalitate.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează