FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Gesturi golănești din partea unui fost căpitan al Stelei » Și-a luat la bătaie un adversar pe teren: "L-a umplut de sânge"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 18:52

Sorin Paraschiv, fostul căpitan al Stelei care a jucat 178 de meciuri în Liga 1 în tricoul roș-albastru, a avut un gest total nesportiv la finalul anului trecut.

Conform campionatuldefotbal.ro citat de Sportnews, actualul jucător de minifotbal la echipa Pronostic Sportiv, Sorin Paraschiv (34 de ani), și-a lovit un adversar cu pumnul la sfârșitul lui 2015.

”Paraschiv Ion Sorin (Pronostic Sportiv) – suspendare 20 de jocuri și amendă 30 de lei, conform hotărârii Comisiei de Disciplină (eliminat pentru lovirea adversarului cu pumnul)”, se anunță în comunicatul de pe site-ul campionatului de minifotbal București.

Șeful Comisiei de Disciplină din cadrul asociației sportive de minifotbal, Felix Pinga, a asistat la incident și vorbește în termeni extremi de duri la adresa lui Paraschiv.

”Paraschiv l-a luat la pumni pe un adversar care era la pământ. A profitat că s-a ridicat mai repede decât adversarul. L-a prins jos, în genunchi! Din câte am înțeles, i-ar fi spart pometele, i-ar fi produs o fractură de piramidă nazală, ceva de genul ăsta! L-a umplut de sânge. Nu știu dacă s-au împăcat sau nu, între timp, dar respectivul a vrut să-și scoată certificat medico-legal!

Eu eram la teren la ora respectivă, pentru că joc la o echipă din liga a doua, iar formația mea urma să intre pe teren, la meciul imediat următor. Am prins însă doar finalul incidentului. Și, foarte important, colegii lui Paraschiv s-au dus cu toții la banca lor de rezerve, nu au sărit să-l despartă. Destul de ciudat. În astfel de incidente, ceilalți sar să-i despartă pe bătăuși”, a declarat Felix Pinga pentru Sportnews.

Sorin Paraschiv este în prezent agent de jucători și a evoluat pentru Steaua în perioada 1999-2007. De atunci a mai jucat pentru Rimini, Unirea Urziceni, Volyn Lutsk, Farul și Concordia Chiajna.

Sorin Paraschiv n-a putut fi contactat, pentru a expune un punct de vedere.

”Comisia nu tolerează astfel de ieșiri. L-a faultat adversarul, au căzut amândoi. Paraschiv a încercat să-l loveasă, pentru că erau amândoi jos. A fost o chestie la nervi. Băiatul a continuat să joace. Nu l-a umplut de sânge, doar și-a lovit adversarul. Doar atât! Cum poți să-l lovești tare când ești pe jos?” – Gabi Manta, reprezentant ”Pronostic Sportiv”.

"I s-a mai atras atenția să joace corect și pe când juca la Arsenal, echipa de dinainte. Sunt oameni care vin de la serviciu și vor să joace fotbal de plăcere, nu să se ia la bătaie. Sunt și foști pușcăriași, unii destul de duri, dar nimeni n-a făcut ceea ce a făcut Paraschiv. Paraschiv scuipă, înjură, jignește!" Felix Pinga

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
forza_csms
forza_csms  •  04 Martie 2016, 09:49

la ce te poti astepta de la un *** care a jucat la fcsb?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  03 Martie 2016, 23:22
Postat de kilimanjaro pe 03 Martie 2016, 20:08

Crescut la *** fcsp, ce alte apucaturi sa aiba un manelist cocalar?

In plus, promovat la greu de ***, pentru ca in ziarul asta doar fcsp si violenta se promoveaza.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

energydrik
energydrik  •  03 Martie 2016, 20:51

*** care s-a sufocat pe teren la meciul cu Dinamo Kiev a ajuns batausa! Atunci nu mai avea sange, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează