FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gesturi golănești în trafic! După amenințările lui Enache, un alt lider al FCSB a călcat pe bec

Budescu, foto: cancan.ro +1   FOTO
Budescu, foto: cancan.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 00:01

După ce Enache a amenințat un jurnalist GSP la telefon, Costică Budescu a călcat și el pe bec și-a făcut gesturi golănești la adresa reporterilor unui site din România.

Egalul cu Viktoria Plzen din Liga Campionilor nu le-a picat deloc bine jucătorilor lui Dică. Majoritatea dintre ei au fost criticați de patronul echipei și-au clacat în momentul în care și-au auzit numele.

Primul a fost Gabriel Enache, care, marți seară la ora 23:39, a sunat de pe numărul iubitei un jurnalist al Gazetei și l-a amenințat cu bătaia. "O să-ți sparg botul ăla! Să te ferești de mine! Să nu mai dai ochii cu mine niciodată în viața ta. O să vezi tu cine sunt când o să ne întâlnim. Ai grijă mare de tot! Atât îți spun", i-a transmis Enache redactorului ziarului.

La mai puțin de 24 de ore de la acest incident, un alt jucător al FCSB-ului a ieșit în decor. Reporterii site-ului cancan.ro l-au surprins pe Constantin Budescu în timp ce pleca alături de masorul echipei, Sorin Cristof, un fost bodyguard al firmei de pază care se ocupă de siguranța fanilor pe Arena Națională.

Enervat de prezența jurnaliștilor la clinica unde a efectuat de urgență un RMN pentru a vedea cât de gravă e accidentarea din meciul cu Plzen, Budescu a scos mâna pe geam și-a început să le arate jurnaliștilor degetul mijlociu.

"Budescu nu s-a mulţumit să facă o singură dată gestul cu degetul mijlociu ridicat, ci l-a repetat de câteva ori, parcă să fie sigur că e observat de toată lumea", scriu cei de la cancan.ro.

5.000 de euro este amenda trecută în Regulamentul de Ordine Interioară al clubului pentru prejudicierea imaginii echipei, prin orice faptă (stare de ebrietate, agresiuni fizice, verbale, alte fapte făcute în public).

"Am simţit o înţepătură la gambă. Îmi doream să ajut echipa mai mult, dar, din păcate, m-am accidentat şi atât s-a putut. Sper să nu fie ruptură, rupturi nu am mai avut şi nu ştiu cât o să dureze"
Constantin Budescu, atacant FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (75)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  28 Iulie 2017, 21:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spartanul66
spartanul66  •  28 Iulie 2017, 19:29

sunt dinamovist si nu-mi place comportamentul lui budescu , alibec , enache .....DAR ESTE O MARE MINCIUNA ASTA CU DEGETUL MIJLOCIU . Uitativa la mana dreapta scoasa pe geam , ce vedeti ? O mana curata fara accesorii . si budescu ce are pe mana dreapta ? are accesorii da bravo bre .... restul este cancan.....

896192067117678
Nello Milano  •  28 Iulie 2017, 18:32

CE PRETENTIE AVETI DE LA BUDESCU NU-L VEDETI CUM E IMBRACAT PARCA E DE LA " *** " CU TRICOUL MOTOTOLIT , CU SALVARII DE ANTRENAMENT NE BARBERIT UN ADEVARAT " STELIST " *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează