FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Suporterii de la FCSB, atac la gloriile Stelei: „Cum nu ne știți? Suntem cei care am mers la Becali și l-am rugat să nu vă dea afară!” + „ Dacă are bărbăție, să accepte provocarea!”

Peluza Nord Steaua. 
Foto: Facebook @ FCSB
Peluza Nord Steaua. Foto: Facebook @ FCSB

Articol de - Publicat duminica, 29 octombrie 2023 10:45 / Actualizat duminica, 29 octombrie 2023 11:55

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a avut un mesaj dur pentru gloriile steliste care susțin echipa armatei, în detrimentul FCSB-ului. Mustață i-a țintit pe Gabi Balint și Marius Lăcătuș, cei mai vocali susținători ai CSA Steaua.

Gheorghe Mustață a rememorat episodul în care alături de ultrașii Stelei au reușit să-l convingă pe Gigi Becali să nu-l dea afară pe Marius Lăcătuș, după ce „Fiara” a avut mai multe înfrângeri pe banca echipei.

Adrian Mititelu a primit o lovitură de 11 milioane de euro » Victor Pițurcă, marele perdant
FCU Craiova
Adrian Mititelu a primit o lovitură de 11 milioane de euro » Victor Pițurcă, marele perdant

Gheorghe Mustață despre legendele Stelei: „Îi respectăm, dar nu îi mai iubim”

Gheorghe Mustață i-a criticat pe Marius Lăcătuș și Gabi Balint, potrivit Sport.ro: „Le spun legendelor ce-mi transmit suporterii. Că încă îi respectăm, dar nu-i mai iubim. Cum poate spune Pele Balint că el nu a văzut nicio hârtie semnată de generalii care i-au predat echipa lui Gigi Becali?

Am să-i arăt eu astăzi acea hârtie și să văd ce reacție va avea domnul Balint. Dacă are bărbăție, să accepte provocarea pe care i-o voi face după ce-i arăt hârtiile de care spune că nu știe. Atunci vedem dacă vrea adevăr sau minciună. Domnule Balint, dacă a furat Gigi identitatea Stelei, vă invit să reclamați furtul la poliție. Domnilor legende ale Stelei, noi suntem cei la care veneați pe gard după goluri.

Domnule Lăcătuș, cum nu îi știți pe suporterii FCSB? Sunt cei care am mers la Becali și l-am rugat să nu vă dea afară pentru rezultate proaste. Când ați fost antrenor, noi v-am păstrat la echipă. Și ați fost și președinte la Becali, sau nu ați fost?”

Mustață a vorbit și despre intențiile lui Victor Pițurcă de a investi la CSA Steaua: „Când văd cei de la CSA bani de la Pițurcă, fără să pună condiții, să mă anunțați. Pițurcă la CSA investește într-o pereche de ciorapi sau vidanje pentru a extrage ceva de acolo”.

De criticile lui Mustață n-a scăpat nici Adi Popa, fost jucător și la FCSB și la CSA Steaua, după ultimele declarații ale acestuia, în care susține că „FCSB n-o să fie niciodată Steaua”: „Prostia e mai mare ca tine, Adi Popa, pentru că tu ești mic”.

Vezi și alte știri:

Joyskim Dawa, mesaj la numai câteva ore după ce a fost scos în minutul 35 la Ploiești: „Respect!”
PETROLUL - FCSB 2-2
Joyskim Dawa, mesaj la numai câteva ore după ce a fost scos în minutul 35 la Ploiești: „Respect!”
Cere demiterea lui Elias Charalambous: „E într-o altă lume, e rupt de realitate! Becali să aducă un antrenor peste nivelul jucătorilor!”
PETROLUL - FCSB 2-2
Cere demiterea lui Elias Charalambous: „E într-o altă lume, e rupt de realitate! Becali să aducă un antrenor peste nivelul jucătorilor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
voinea72
voinea72  •  13 Noiembrie 2023, 12:39
Postat de Catalynn_11 pe 29 Octombrie 2023, 13:51

“Caracterul”însemnând pt un fcsbist ca dacă la un moment dat ai prestat un serviciu profesional cuiva și ai fost remunerat pt munca și timpul tău, trebuie să îi fii supus pe viață și să îi accepți orice. Tu de exemplu ești un fcsbist cu caracter, chiar dacă ți-e rușine să o recunoști public îl vei iubi necondiționat pe ne-a jjijji până moartea va va despărții. Bravo! :-))))

Caracter inseamna sab nu "musti" mana care te-a hranit si pentru care ai "prestat" servicii. Caracter inseamna sa nu spui ca nu ai lucrat la Steaua, cand pe atunci, cu asta te mandreai. Caracter inseamna, cand esti un simplu "prestator", sa-i lasi pe cei ce sunt mult mai mult si care angajeaza "prestatori", sa-si vada de ale lor si tu de saracia ta, nu sa umbli cu mana-ntinsa prin televiziuni, ca sa primesti recompense ca le faci rating alora. Cat despre partea cu rusinea mea si recunoasterea neconditionata, nu prea ti-am prins firul "logicii". Dar nici nu m-am strofogat prea mult, ca te tot vad p-aici aberand din strafundul acneelor tale de adolescent. Dac-ar fi sa-ncerc putin sa te respect si sa-ti raspuns, m-as limita doar la ati spune ca da...am caracter, ca nu ma sucesc, ca oportunistii, dupa cum cad firimituri di gura altora si am varianta mea cu "disputa" respectiva si anume F.C.S.B=Fotbal Club Steaua Bucuresti, iar C.S.A.Steaua este ceea ce a fost in 1948, o echipa inventata de un minister, pentru sifonarea banilor publici si pentru ca la noi..."se poate". De aici si nivelul tarii.

iri_
iri_  •  29 Octombrie 2023, 19:49

Uau, deci a ajuns un fost puscarias sa fie mai important decat niste sportivi care ne-au adus pe cea mai inalta treapta a fotbalului european! Pt cei care uita, vreau sa le aduc aminte, nu doar Duckadam a castigat Cupa Campionilor! Intamplator, Lacatus si Balint, sunt cei doi marcatori de la penaltyuri! Fara golurile lor apara pana dimineata Duckadam...

eugen5
eugen5  •  29 Octombrie 2023, 19:23

S-a trezit și săgeata Mustațā, el le știe pe toate!Nu ne interesează minciuna care a fost,nu mai vrem numele Stelei asociat cu ciobanul!...Punct!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează