FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Ghidul derby-ului » 8 recomandări importante pentru cei care astăzi merg la Dinamo - Steaua

Articol de - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2016 00:00

  1. Oficialii din Ștefan cel Mare au anunțat că s-au vândut 20.000 de bilete pentru acest meci. Acestea sunt la vânzare și astăzi, de la ora 12:00 la 16:00 la stadionul Dinamo și de la ora 12:00 la 20:30 la Arena Națională. Galeria Stelei a solicitat 500 de bilete, care se vând la casele de pe bd. Basarabia.

  2. Conform Planului de măsuri, stabilit de către organizator și reprezentanții forțelor de ordine, accesul suporterilor echipei Dinamo se va face doar prin intrările situate pe bdul. Pierre de Coubertin şi strada Maior Coravu, în timp ce intrarea din bdul. Basarabia va fi rezervată suporterilor steliști.

  3. Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societăţii specializate de protecţie şi pază sau al forţelor de ordine.

  4. Fanilor le este recomandat să nu fumeze în spațiul tribunelor; interdicția este valabilă și pentru persoanele care folosesc țigara electronică. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate de pe terasamentul exterior al Tribunei Est și al Peluzelor Nord și Sud, în zonele turnichetelor.

  5. Suporterii au interdiciția să îşi ascundă faţa cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii cu intenția de a împiedica identificarea, să folosească dispozitive laser și să aibă asupra lor obiecte care ar putea fi aruncate în terenul de joc.

  6. Peste 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Bucureşti vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria le recomandă fanilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor, 18:30!

  7. Conform Agenţiei Naţionale de Meteorologie, la ora jocului vor fi în jur de -5 grade, umezeală 63%, iar şansele de ploaie zero la sută, dar umiditatea va fi de 70%. La ședința tehnică din această dimineață se decide dacă se va închide sau nu acoperișul stadionului.

  8. Jandarmeria informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
bakunin
bakunin  •  30 Noiembrie 2016, 10:23
Postat de daweroirl pe 30 Noiembrie 2016, 09:46

Dar creierul când ti-l gasesti !?

Pai n-are nevoie de creier ca sa posteze zi de zi aceleasi 2-3 propozitii pe care i le-a pregatit textierul

steaua1986forever
steaua1986forever  •  30 Noiembrie 2016, 10:12
Postat de crotalie pe 30 Noiembrie 2016, 09:11

Pelerinele albe le gasim iar la stadion sau trebuie sa venim cu ele de acasa? Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

Eu presimt ca azi o sa gasesti o poarta plina de goluri 'odihnitule'....stii tu care e echipa aia care de ani de zile se odihneste in zilele in care se joaca in Europa...

daweroirl
daweroirl  •  30 Noiembrie 2016, 09:46
Postat de crotalie pe 30 Noiembrie 2016, 09:11

Pelerinele albe le gasim iar la stadion sau trebuie sa venim cu ele de acasa? Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei!

Dar creierul când ti-l gasesti !?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează