FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ

Ghinion teribil pentru Neagoe » Doi accidentați în prima repriză a derby-ului cu CFR Cluj

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 21:53 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 02:38

CS Universitatea Craiova a avut ghinion în prima repriză a derby-ului cu CFR Cluj. Alexandru Ișfan (23 de ani) și Ștefan Baiaram (20 de ani) s-au accidentat și au fost înlocuiți.

Disputa din Bănie a fost prefațată de o sperietură trasă de Dan Petrescu, dar Ciprian Deac a strâns din dinți și a putut începe partida.

Ciprian Deac și-a speriat colegii, cu puțin timp înaintea derby-ului Craiova - CFR » S-a prăbușit pe teren la încălzire!
CS UNIVERSITATEA - CFR CLUJ
Ciprian Deac și-a speriat colegii, cu puțin timp înaintea derby-ului Craiova - CFR » S-a prăbușit pe teren la încălzire!

Ișfan și Baiaram, accidentați în prima repriză din CSU Craiova - CFR Cluj

Oltenii nu au fost la fel de norocoși. Eugen Neagoe l-a pierdut în minutul 24 pe Alexandru Ișfan. Mijlocașul adus de la FC Argeș a acuzat dureri în zona inghinală și a fost înlocuit cu George Cîmpanu.

În minutul 38, Universitatea Craiova a primit o nouă lovitură. Ștefan Baiaram a avut probleme musculare. A încercat să forțeze, dar decizia staff-ului medical a fost clară. Ante Roguljic a intrat în locul lui.

Accidentările l-au încurcat teribil pe Neagoe și din alt motiv. Cele cinci înlocuiri din timpul unei partide pot fi făcute doar în trei momente distincte de întrerupere. În aceste condiții, antrenorul oltenilor mai poate muta într-un singur moment din partea secundă, pauza făcând excepție.

VIDEO. Voleibaliștii olteni au sărbătorit triumful din Cupă, chiar înainte de CS Universitatea - CFR Cluj

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Fotbalistul care a luat 5 titluri cu Steaua face acuzații grave la adresa FRF: „Fiul meu n-a dat șpagă și nu a fost chemat. Naționala șpăgarilor e un subiect închis”

Veste mare pentru echipa din Superliga! Se inaugurează un stadion la care se lucrează de 4 ani

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează