FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi dorea amînarea etapei: "Trebuia să medităm la cele petrecute! Sportul înseamnă spectacol şi bucurie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2015 16:18

Ca și antrenorul dinamovist Mircea Rednic, Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, crede că etapa ar fi trebuit anulată, ca urmare a tragediei petrecute în Bucureşti.

"Era mai bine să nu se joace. Trebuia să medităm cu toţii la această tragedie, nu să ne încărcăm cu meciuri. Sînt momente grele, dure şi este greu să vorbim despre ce au păţit acei oameni.

Trebuie să ne mişte pe toţi această tragedie şi să fi stat acasă, să ne reculegem. Acestea sunt lucruri dureroase şi este greu să te concentrezi la un meci de tenis.

Sportul putea să rămînă două zile fără jocuri, pentru că înseamnă spectacol şi bucurie", a declarat Hagi la conferinţa de presă.

Meciul Dinamo - Viitorul se va juca luni, ora 20:30, în direct pe DigiSport, DolceSport, Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  01 Noiembrie 2015, 18:00

La Hagi sportul oricum înseamnă blat și hoție ...

tatutzu
tatutzu  •  01 Noiembrie 2015, 17:25

„Era mai bine să nu se joacă. ” „Acestea sunt lucruri dureroase şi este greu să te concentrezi la un meci de tenis” „Sportul putea să rămînă două zile fără jocuri, pentru că înseamnă spectacol şi bucurie” *era mai bine să nu se JOACE *Hagi are echipă de fotbal, nu de tenis *pentru că ACESTA înseamnă / pentru că EL înseamnă Ori Hagi ori autorul articolului prezintă probleme grave de exprimare...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează