FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO „Din lupi s-au făcut miei!” » Gică Hagi n-a avut milă: ironie după ironie la adresa FCSB

Articol de , , - Publicat marti, 23 mai 2023 10:44 / Actualizat marti, 23 mai 2023 12:14

La petrecerea de titlu, Gică Hagi nu a avut milă de finul Gigi Becali, atacându-l de mai multe ori.

După ce a câștigat al doilea titlu de campion în Liga 1, din nou în fața celor de la FCSB, „Regele” a fost în centrul petrecerii de la finalul partidei.

Hagi nu s-a abținut în a-l ataca pe patronul FCSB. A avut două remarci ironice la adresa acestuia, spre amuzamentul celor prezenți la petrecere.

VIDEO Gică Hagi: „Cei de la FCSB s-a făcut miei”

La un moment dat, Hagi a luat microfonul.

„Din lupi, s-au făcut miei! Adică FCSB. Din lupi, s-au făcut miei!”, a spus Hagi, apoi a început să cânte și să danseze

Gică Hagi nu l-a iertat pe Gigi Becali la petrecere: „Degeaba ai bani dacă nu știi ce să faci cu ei!”

Antrenorul Farului a continuat cu un nou mesaj cu trimitere la Gigi Becali: „Le-am pus clar băieților și în vestiar un lucru important, un sfat de viață! Nu contează câți bani ai. Trebuie să ai dorință și să lupți. Degeaba ai bani dacă nu știi ce să faci cu ei! Ăsta e cel mai important lucru pe care-l știu și-l aplic în viața asta. Banii sunt importanți, însă diferența o fac alte lucruri”, a spus Hagi.

Conform rapoartelor oficiale, în anul 2022 Farul a avut venituri de 8,5 milioane de euro, iar bugetul de salarii a fost de 4,7 milioane euro, mult sub cel alb roș-albilor.

„Ce-i aia să feliciți? E prea mult să stai să feliciți. Ar fi o ipocrizie, o falsitate. Adică îl feliciți pe ăla care a câștigat războiul cu tine. Eu fac doar ce simt. Eu nu sunt om fals. M-am bucurat pentru ce am simțit. La 2-0 i-am văzut fața lui Gică și îmi părea rău de el. Altă dată nu era așa. Am pierdut și era Gică campion și am zis «Lasă, domnule. Până la urmă e nașul meu, prietenul meu din copilărie. Fotbalul e viața lui, și-a pus totul. Poate e mai bine așa. Mie mi-a dat destule Dumnezeu».

- Gigi Becali, întrebat dacă l-a felicitat pe Gică Hagi

I-am zis lui Larie anul trecut, când mai călcam strâmb. I-am zis că voi curața vestiarul și voi face unul mai bun, care să se bată la campionat. Noi suntem prima campioană din istoria României, prima ever, care nu mai face cantonament. Noi stăm acasă, venim direct la meci. Trebuie să ne pregătim de Champions League încă de pe acum. O să facem o echipă mare, care trebuie să se bată acolo. 

E greu, dar inventăm resurse. Vrem un buget dublu față de cât am acum! Pe salarii de jucători și pe cheltuieli, dublu. Tot ce înseamnă salariile de la echipa mare trebuie să fie 50% din buget. Dacă treci de 60%, poți să te duci în cap. Dacă rămâi cu cheltuiala asta, merge. Eu niciodată n-o să vorbesc înainte. Ideea noastră este să construim o echipă competitivă pentru Europa. 

- Gică Hagi

Citește și:

Debandadă maximă la FCSB! Cum au reacționat jucătorii la pauză, când au aflat ordinele lui Becali

„Incredibil! Hahaha!” » Transformarea radicală a lui Hagi: „Acum 16 ani, la Steaua, ne-am dus 5-6 la el să-l convingem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
IonSaliu
IonSaliu  •  25 Mai 2023, 12:30

‘„Din lupi, s-au făcut miei! Adică FCSB. Din lupi, s-au făcut miei!”, a spus Hagi, apoi a început să cânte și să danseze’ (către Mielu lu Mnezău). “Cei care trec de sfârtaie / Nicicând nu o fac de oaie / Sunt cu adevărat berbeci: / Mielule, de ei nu treci!” Surprinzătoare traducere AI în Engleză – 'Those who pass the last straw / Never do it sheepishly / They are really rams: / Lamb, don't pass them!' Mnezău să fie cu acei “pui de lupi” în cupele Europene! Nu sunt berbeci, ci lei, cei pe care îi vor întâlni. Poate că toţi banii “mielului” la un loc ar ajuta cumva la ascensiunea în Champions League. Zic asta chiar în ziua Ascensiunii pentru Ortodocşi (precum sunt şi cei doi Gheorghe, finuţ si năşic). Ştiu, în România este cvasi-obligatorie folosirea diminutivelor; e.g. Gigi, Gicuţă, Floricel, Haralambiţă…

tororosso
tororosso  •  24 Mai 2023, 11:55
Postat de ggbkli pe 23 Mai 2023, 13:54

*** daca va dadeau si golul 3 pana in pauza nu mai nimerea Hagi tunelul dela iesirea de pe teren la pauza...

Borcănatul are și el acarii lui altfel era undeva la loc de merit 9 sau 10 . La 2-0 sa schimbat macazul iar ciobănelul zis de acum în colo IUDA a dat ordin pe unitate a se folosi frâna de mână . La un 3-0 nasul regelui se învinețea și se arunca în mare. Acum se poate observa cum CFR-ul a fost tras pe linie moartă ( Dâncu lipsă) și clanul ciobănesc au dat jos blana de oaie devenind lupi năpârliți .

firfirel_postacul_ciobanului
firfirel_postacul_ciobanului  •  24 Mai 2023, 09:53
Postat de anatol_karagandici pe 24 Mai 2023, 00:34

Nu stiu cum sa-ti zic mai delicat, dar stii cum se numesc aia care au si ei aceeasi idee imediat ce a expus-o altcineva? :))

Nu era o 'idee'... ci o înșiruire de scenarii întâlnite pe forum, acel 'dacă' venind doar să valideze incertitudinea. 'Dacă' te referi la 'modul' de a le expune... așa cum l-ai preluat tu de la cel căruia i-ai răspuns,... la fel l-am preluat și eu de la tine, ca pe-un 'template'. Însă faptul că de la o vreme încerci să mi le spui "mai delicat"... demonstrează că nu mă mai consideri postac becalist... și că ai montat un sistem 'soft-close' la"ușa celulei", folosind balamale cu amortizor. Legat de asta... am uitat să te întreb: care-a fost momentul în care l-ai considerat 'învingător' pe subinginer ? Când s-a închis ușa celulei la Jilava în 2014, sau doi ani mai târziu, când a s-a transferat în celula de la palat? Pare că era un om mai liber în perioada detenției. Vorba lu' Tristan Tate: "mi-a fost captiv doar trupul, cu mintea am fost liber".

Vezi toate comentariile (16)
Comentează