FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

Cum a reușit Gică Hagi să o cucerească pe Marilena: „Parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu să afle părinții mei”

Articol de - Publicat miercuri, 14 februarie 2024 09:41 / Actualizat miercuri, 14 februarie 2024 10:39

Marilena Hagi a dezvăluit cum a reușit Gică Hagi să o cucerească. Cei doi sunt căsătoriți din 1995 și au împreună doi copii: Kira (27 de ani) și Ianis (25).

Recent, soția „Regelui” a povestit cum a fost începutul relației dintre cei doi și cum se fereau să fie văzuți în public în momentul ieșeau împreună.

Azi e Valentine's Day! TOP 25 cele mai interesante cupluri din sportul românesc
Valentine's Day
Azi e Valentine's Day! TOP 25 cele mai interesante cupluri din sportul românesc

Cum a cucerit-o Gică Hagi pe Marilena Hagi

„Îmi amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate.

Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit”, a spus Marilena, potrivit newsweek.ro.

Marilena Hagi și Gică Hagi (foto: Raed Krishan/GSP)
Marilena și Gică Hagi (foto: Raed Krishan/GSP)
Marilena și Gică Hagi (foto: Raed Krishan/GSP)
Marilena Hagi și Gică Hagi (foto: Raed Krishan/GSP)
+32 FOTO

Gică Hagi: „Soția are noțiuni de fotbal, dar nu se bagă. Ar fi chiar culmea!”

În mai 2023, după ce Farul a câștigat titlul, Hagi a sărbătorit alături de soția lui. Și a vorbit despre rolul acesteia în activitatea fotbalistică.

„Ea are noțiuni de fotbal, dar nu, nu se bagă. Asta ar fi culmea!”, a spus Hagi, după care a adăugat răzând: „În schimb, sora-mea cea mai mică se bagă în discuții de genul ăsta, are păreri de-ale ei. O las să vorbească, ce să fac?”, a spus Hagi, 

Apoi i-a mulțumit: „Îi mulțumesc pentru faptul că m-a lăsat și m-a susținut să investesc toți banii pe care îi aveam în ceea ce am construit aici”.

Citește și:

Fostul patron din Superliga a divorțat în secret de soția cu 20 de ani mai tânără
RELAȚIE
Fostul patron din Superliga a divorțat în secret de soția cu 20 de ani mai tânără
Ea este femeia care nu i-a deschis ușa lui Cristi Tănase, când fostul „decar” al naționalei a fost filmat într-o stare deplorabilă
MONDEN
Ea este femeia care nu i-a deschis ușa lui Cristi Tănase, când fostul „decar” al naționalei a fost filmat într-o stare deplorabilă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  17 Februarie 2024, 04:54

Hai sa fim si un pic sinceri; femeia e nasoala si asa a fost mereu, dar el fiind de etnie becalistica, n-avea de unde sa aleaga, decat tot din "etnia"lui, de parca astia ar fi trimisii pe pamant ai cuiva... Ideea e (si el cred ca nici nu stie) ca daca n-o lua el, o lua vantu'... (vantul acela care sufla, nu infractoru' Vantu). Acestea fiin spuse, s-a deranjat aiurea ca tot il lua pe primu' venit; intamplator era regele (???) balonului rotund din suburbiile Constantei.

rocky3
rocky3  •  15 Februarie 2024, 14:04
Postat de gicab pe 14 Februarie 2024, 11:37

Sigur își parca mașina ori doar staționa? Măcar cunoști diferența?

Bineînțeles că regele nici nu cobora din M3rc3d3s! Oricum, de când nevestele de machedoni au un cuvânt de spus în afacerile sotilor???

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  14 Februarie 2024, 16:16

Marilena ( Penelopa ) da ... dar Hagi are " moaca " de Ulise ?!!! .... N-are nici macar , statuie ?! Ce-or fi facand astia la Constanta ?! A da , m-am prins , sunt ocupati cu granele din Ukraina ... "Rege" , mai ai si tu "putintica" rabdare , dupa razboi ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează