FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi recunoaște că e în negocieri cu altă echipă: "Nu e nimic concret, dar voi pleca doar în aceste condiții"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 10 mai 2018 15:22

Gică Hagi recunoaște că e foarte aproape s-o părăsească pe Viitorul și că e în tatonări cu altă echipă pentru a o prelua.

"Pentru noi se încheie încă un an foarte bun, al treilea consecutiv în play-off și dacă vom avea șansa de partea noastră vom ajunge din nou în cupele europene. Ne pregătim pentru următorul campionat. Avem ideile noastre. Vrem să facem o echipă bună, să fim acoperiți în privința lotului pentru că nu joacă istoria, o luăm de la zero.

Vedem dacă cu mine sau cu altul. Nu e nimic concret, sunt doar tatonări. Dacă voi pleca o voi face unde e un concept în care să încerci să fii cel mai bun, dacă nu, asta e, rămân aici. Eu nu vorbesc când muncesc. Am purtat discuții cândva cu Rubin Kazan, dar n-am putut să plec atunci", a declarat Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

"Indiferent de ce se va întâmpla eu voi manageria în continuare partea tehnică. Vreau să mă îndepărtez de partea administrativă pe care o fac acum. Sunt 100 de angajați, muncim cu toții. Am un rol al meu și vreau să-l joc cât mai bine, dar clubul reprezintă o muncă colectivă" Gică Hagi

"Am realizat lucruri importante, avem un proiect de dezvoltare pe următorii 5 ani și vreau să ne consolidăm locul între primele echipe din România. Voi fi mai exigent, mai pretențios, iar cei de la Academie au simțit deja acest lucru" Gică Hagi

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
bazileon
bazileon  •  10 Mai 2018, 21:46

Sa se duca la Istanbul, sa dea un ceas cu rubine si poate il ia Kazanu si-i da mana libera sa cladeasca Marele Proiect.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  10 Mai 2018, 19:56
Postat de ovidiu_3003 pe 10 Mai 2018, 17:59

...cine sa l vrea pe prost ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romulus65
romulus65  •  10 Mai 2018, 19:29
Postat de ovidiu_3003 pe 10 Mai 2018, 17:59

...cine sa l vrea pe prost ?

Dar pe tine cine te vrea?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close