FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANȚA

Clubul lui Gică Hagi face un anunț nemaivăzut în fotbalul mondial: „ Încercăm să atingem neutralitatea climatică până în 2030”

Gică Hagi își propune neutralitate climatică la Farul până în 2030 / Sursă foto: farulconstanta.com
Gică Hagi își propune neutralitate climatică la Farul până în 2030 / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 19:50 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 20:18

Farul Constanța, clubul condus de Gică Hagi, anunță prin intermediul unui comunicat de presă, unul nemaivăzut în fotbalul mondial, că își propune atingerea neutralității climatice până în 2030.

Într-o perioadă în care poluarea și încălzirea globală sunt teme de interes mondial, Gică Hagi s-a gândit să ia o măsură importantă: își propune să atingă neutralitatea în privința emisiilor directe de gaze care produc efect de seră.

Farul Constanța, comunicat eco-friendly: „Schimbările climatice, una dintre cele mai mari amenințări cu care se confruntă societatea noastră”

„Clubul de fotbal Farul Constanța consideră schimbările climatice una dintre cele mai mari amenințări cu care se confruntă societatea noastră în prezent și din acest motiv sprijină eforturile Uniunii Europene de prevenire a acestora. 

Preocupați de viitor și, totodată, conștienți de faptul că fiecare dintre noi putem contribui la îmbunătățirea situației climatice grave cu care ne confruntăm, clubul Farul Constanta își propune, printr-o viziune clară, ca în toate activitățile sale să atingă neutralitatea în privința emisiilor directe de gaze care produc efect de seră, până în anul 2030. 

Este o prioritate strategică pentru care vom elabora, împreună cu experți din domeniu, un plan de acțiune care să prevadă o tranziție necesară atingerii acestui obiectiv și investițiile necesare. De asemenea, clubul nostru își propune să promoveze această inițiativă în relația cu suporterii, partenerii, sponsorii și subcontractorii, care sperăm să își asume la rândul lor aceleași obiective. Credem că este nevoie să acționăm hotărât și împreună”, se anunță într-un comunicat emis astăzi de Farul Constanța. 

Gică Hagi: „Vom face tot ce depinde de noi pentru atingerea neutralității climatice până în 2030”

Pentru noi, viitorul a fost, este și va rămâne cuvântul de ordine. Lucrăm mult cu copiii, iar proiectul nostru este despre ei și despre viitorul lor și al nostru. Ne dorim cu toții o lume mai bună, iar pentru asta este esențial ca fiecare dintre noi să se implice. 

Vă asigur că împreună cu colegii din club și din Academie vom face tot ce depinde de noi pentru atingerea neutralității climatice până în 2030, mai ales că, din datele prezentate de experți, Constanța este una dintre cele mai expuse zone din România în cazul în care fenomenul încălzirii globale nu este stopat” - Gică Hagi, antrenor și acționar Farul Constanța

Gică Popescu: „Suntem primul club de prima ligă din lume care își propune acest obiectiv ambițios”

Din informațiile noastre, suntem primul club de prima ligă din lume care își propune acest obiectiv ambițios. Vom sugera UEFA și FIFA crearea unui grup de lucru în care cluburile să schimbe informații despre cum ar putea colabora în combaterea schimbărilor climatice. Este timpul să acționăm împreună pentru viitorul copiilor noștri. În ceea ce ne privește, vom adopta foarte curând măsuri concrete. 

De exemplu, în baza noastră de la Ovidiu va începe un prim proiect de producție de energie regenerabilă care să ne asigure o parte din consum și care să alimenteze și mașinile electrice la care vrem să trecem pentru transport - Gheorghe Popescu, președinte Farul Constanța

VIDEO Ianis Hagi i-a oferit tricoul unui copil după meciul cu Liechtenstein

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Marica dezvăluie ce planuri are Gică Hagi la Farul + Ce spune despre „Derby de România”

FOTO Farul, victorie de prestigiu cu Galatasaray » Hagi și-a învins echipa unde a scris istorie + Moruțan, titular

Citește și:

„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Nationala
„Edi a auzit ce a spus!” » GSP a aflat de ce Alex Mitriță a fost lăsat acasă de selecționer: „Toți au simțit că-i lasă la greu”
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (14)
elgabri
elgabri  •  10 Septembrie 2021, 11:29

Alo sa vina ANAD ul asta e iarba de la Gigi !

elgabri
elgabri  •  10 Septembrie 2021, 11:24

Eu credeam ca vrea sa atinga neutralitate 0 fata de blaturi.

doxin
doxin  •  10 Septembrie 2021, 10:58
Postat de dudulici pe 10 Septembrie 2021, 05:37

Poate ii explica cineva regelui ce e aia neutralitate climatica,de care vorbeste,ca el sigur nu stie!!!Cel mai bun ar fi fi-su,ca tot sta doua saptamani acasa si apoi cateva luni pe banca la Rangersi.im convalescenta!!!!

De ce nu ii explici tu? Daca tot faci pe desteptul pe aici

Vezi toate comentariile (14)
Comentează