FOTBAL  »  Superliga  »  CRITICĂ

Gică Popescu îl avertizează pe Băluță, după declarațiile la adresa lui Ianis Hagi: "Să vă spun ce ar fi pățit în Spania, dacă făcea așa ceva"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 09:37

Gică Popescu i-a atras atenția lui Alexandru Băluță că declarațiile sale referitoare la ianis Hagi ar fi fost taxate dur într-un campionat precum cel spaniol și dă exemplu o situație asemănătoare în care a fost implicat pe vremea când evolua pentru Barcelona.

"Alex s-a pripit. Este un oltean inimos, e căpitanul echipei și trebuie să fie un exemplu pentru colegii săi, să dea dovadă de respect față de orice jucător care-i poate fi coleg, plus că nu este nici președinte, nici antrenor. E incredibil că a avut tăria de a-și cere scuze, dar trebuie să dea dovadă și de echilibru.

Dacă Băluță dădea o astfel de declarație în Spania, toți colegii din vestiar îi săreau în cap. Eu nu o să uit niciodată când jucam la Barcelona, eram căpitanul echipei, urma un meci cu Espanyol și am spus că suntem mai valoroși decât ei și că eu cred că ne vom impune. Am dat naștere la un scandal uriaș", a povestit Gică Popescu la TV Digi Sport.

În urmă cu câteva zile, Alexandru Băluță a afirmat că Ianis Hagi nu s-ar putea impune la echipa celor de CS U Craiova, având în vedere actualul lot al formației oltene.

Viitorul lui Ianis Hagi la Fiorentina este incert din cauza faptului că, în acest sezon, mijlocașul de 19 ani nu a evoluat deloc pentru echipa de seniori antrenată de Pioli și a bifat doar 90 de minute la Fiorentina Primavera.

"Nu are cum să joace aici. Suntem mulți jucători de valoare la această echipă, ne-am integrat. Este greu ca el să se impună aici" Alexandru Băluță

Citește și: Hagi a comentat reacția lui Băluță la adresa fiului său: "Am văzut că mi-a dat mesaj, dar nu i-am răspuns"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
ray51
ray51  •  23 Noiembrie 2017, 09:19

In viata de toate zilele, cand cineva este mai bun, mai pregatit decat tine, are salariul mai mare (depinde de angajator), iar tu ii spui la modul onest: "jos palaria!". In fotbal, de ce nu-i permis asa ceva?

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  23 Noiembrie 2017, 08:06
Postat de Marcel Jeler pe 22 Noiembrie 2017, 13:16

GICA , tot nu intelegi sa nu mai vorbesti ? Daca are valoare lasati-l nene sa se impuna nu il promovati cu forta caci altfel ajunge mare jucatur la fel cum e tatal lui mare antrenor...!

mare antrenor nu o fi, dar cu siguranta e mai mare decat habarnisti ca domnia ta, care isi dau cu parerea in tramvai pe aici! pana una alta, jumatate din prima liga I-a trecut prin pana, iar in cativa ani, ai sa ai surpriza ca 80% dintre fotbalisti au trecut pe la el!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  23 Noiembrie 2017, 08:02
Postat de deuxex pe 23 Noiembrie 2017, 07:35

Eu nu inteleg de ce Baluta a trebuit sa-si ceara scuze... Ianis Hagi nu ar prinde nici macar un loc de titular la echipa a doua a Craiovei, cea care evolueaza in Liga a III-a, ce sa mai vorbim de prima echipa. Daca nu ii facea ta-su echipa, Hagi al mic nu ajungea niciodata fotbalist de prima liga.

Eu nu inteleg in calitate de ce anume gandeste Balita cu voce tare?? ca nu e el cel care decide transferurile! mai are de invatat! chiar daca nu iti place un jucator, nu poti iesi cu astfel declaratii, tocmai tu, care esti un neica nimeni dpdv decizional! altfel, cum am mai zis, probabil ii e frica de non-talentul Hagi jr! tocmai lui, marele Baluta! salvatorul Craiovei! noul Keneth Andresson! nou van Nistelrooj! pentru cei care nu au inteles comparatia, era ironie! "marele Baluta" le ajunge numitilor pana la genunchi! sa isi vada de cei 1.20 ai lui , ca suntem satui de inteligenti care apar cu declaratii pe gsp!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează