FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi a refuzat un marocan » Un jucător din prima ligă franceză putea ajunge la Steaua, însă Becali s-a opus

Boutaib a debutat în echipa naţională a Marocului în martie, într-un meci împotriva lui Varela şi a statului Insulele Capului Verde // Foto: AFP
Boutaib a debutat în echipa naţională a Marocului în martie, într-un meci împotriva lui Varela şi a statului Insulele Capului Verde // Foto: AFP

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 00:00

Steaua a fost aproape de a aduce un atacant din prima ligă franceză, Khalid Boutaib, însă transferul a picat din cauza patronului.

Golubovici e singura variantă de atacant clasic pe care Laurențiu Reghecampf o are momentan în lot. Tocmai de aceea, Mihai Stoica şi Reghecampf au dorit şi au căutat în ultimele luni aducerea a încă unui vârf de careu. S-au şi oprit asupra unui fotbalist care a evoluat în ultimul sezon în Ligue 1, prima scenă din Franţa: Khalid Boutaib, 29 de ani, de la Ajaccio.

Născut în Franţa, dar cu selecţii în naţionala Marocului, atacantul a impresionat în sezonul 2015-2016: a jucat, în toate competiţiile, 35 de meciuri, şi a marcat 10 goluri. A înscris inclusiv în poarta unui nume important din Franţa: AS Monaco. Cum Boutaib nu era liber de contract, francezii solicitau în schimbul său 400.000 de euro.

Totul a picat în momentul în care Gigi Becali a trebuit să-şi dea acordul. "Nu-l cunosc, iar eu nu dau niciun ban pe un fotbalist pe care nu l-am văzut şi nu-l ştiu" a fost reacţia finanțatorului, care a pus capăt tuturor speranţelor staff-ului echipei de a-l aduce pe vârful francez cu origini africane.

Impresionat de Golubovici

Modul în care s-a antrenat şi a jucat în cantonamentul din Slovenia îl propulsează pe atacantul adus de la CSMS Iaşi în primul "11" al Stelei pentru noul sezon.

"Reghe a rămas impresionat de Golubovici şi chiar le-a explicat colaboratorilor săi, dar şi lui MM că Bojan nu poate lipsi din formula de start", a dezvăluit o sursă din staff-ul roş-albaştrilor.

Golubovici, care luna viitoare va împlini 33 de ani, a marcat 12 goluri şi a oferit 4 assisturi pentru Iaşi în cele 40 de meciuri pe care le-a bifat în campionatul 2015-2016.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (5)
piet
piet  •  04 Iulie 2016, 15:08
Postat de de_pe_tarnave pe 04 Iulie 2016, 09:56

Jiji si silenzio stampa!!!

pai e in concediu la mare, iar cershetori si fani au de asteptat .am auzit ca e inotator iscusit . mai ceva ca titanicul.

444001919101397
Florean Andrei  •  04 Iulie 2016, 11:37

Patronul român nu cumpără jucători care costă cât de căt ceva. Nu, el îl vrea pe Golubovici, ăla care în 6 meciuri consecutive de play-out nu a dat niciun gol. Nu contează, principalul e că nu costă bani. Aşa vor fi şi rezultatele , fix-pix !

vladutz13
vladutz13  •  04 Iulie 2016, 10:22

Ok, insa ce jucatori stie Becali??? Ca nu stie pe nimeni.... doar nu crede ca poate aborda Champions League cu Golubovici!!! El stie doar Liga 1, nu exista atacant in Romania care sa aiba valoare de CL, asta e clar... si atunci ce strategie au?? Iarasi nu au avut nimic pregatit din timp, este incredibil :))... pai intr-o saptamana dupa terminarea campionatului, trebuiau sa perfecteze si sa anunte toate transferurile.... ei inca mai cauta. Asa este in fiecare an.... in vremea lui de glorie, CFR le dadea clasa, ei pregateau totul din primavara.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează