FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a dezvăluit un episod incredibil cu Hamroun în cantonament: "Nu s-a mai întâmplat așa ceva vreodată! A început să plângă"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 19:18

Gigi Becali continuă războiul cu Jugurtha Hamroun, exclus din lot pentru că a plecat în Elveția să-și negocieze transferul la arabi, și a dezvăluit că fotbalistul de 27 de ani a venit cu femei în cantonamentul Stelei.

" Steaua e o instituție serioasă, nu e nici spital de psihiatrie și nici instituție de mediere. Când vii la Steaua, respecți contractul, la fel și clubul. Cine nu respectă contractul trebuie să plece!

Mie nu-mi vine să cred ce a făcut Hamroun. Asemenea obrăznicie e inadmisibilă. Chiar dacă îi plătesc tot contractul și-l țin pe bancă lângă Reghecampf, eu îl distrug!

Înainte să facă asta a mai făcut ceva ce nu s-a înâmplat vreodată în lume. O să vă spun ce a vrut să facă. N-a vrut să se ducă în cantonament, mi-a spus Mihai Stoica. Eu i-am zis lui Mihai să-i arate contractul și să facă ce vrea. 

Hamroun a adus o gagică în cantonament. Am zis că nu vă spun, dar v-am zis. A băgat-o pe geam, nu știu pe unde a băgat-o. La el nu contează, face ce vrea. A început să plângă și mi-a zis că nu vrea să audă taică-su de problemele pe care le are la Steaua. Hamroun a venit la antrenament până la urmă, dar nu mai am nevoie de el. Dacă nu va pleca, va sta în tribune și va primi salariul. Dar el a semnat deja, e ca și plecat. Arabii vor da banii pe el 100%", a dezvăluit Becali la Digisport.

"Anderlecht l-a cerut și pe Stanciu, dar le-am spus că discutăm după meciurile de calificare în Ligă. Singurul lucru pe care-l puteam face eu cu Hamroun era să-l țin în lanț cu lacăt după semnalele pe care ni le-a dat. Mihai Stoica i-a spus că fără 3 milioane de dolari nu pleacă. Acum îi zic și eu că nu pleacă fără banii ăștia. De ce? Pentru că a semnat contractul" Gigi Becali

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  25 Iulie 2016, 21:30
Postat de 7mai1986 pe 25 Iulie 2016, 21:10

Si apropo si eu m-am saturat sa intru pe o pagina cu articol,si sa vad zeci de comentarii tu si cu clonele tale,cum injuri .Cred ca primul care ar trebui banat esti tu,si daca te baneaza astia promit ca nu mai intru pe gsp.

daca vrei iti dau parola sa-mi stergi contul :))))))))))))))))))))) ...cand vreo data o sa fiu blocat pe un site :))))))))))))))))))))))))) ....pasarica eu cand intram pe MIRC SI MESS cu DIAL UP ...... IN ACEA PERIOADA VOI AVEATI TELEFON DECAT IN FATA LA PRIMARIE SI LUCRAI CU ZIUA LA C.A,P :)))))))))))))))))))))))))))) ....cand o sa faci pasul de la nokia 1100 la iphone ...atunci discutam de IT .....asa ca TATAIE trebuie sa te mai nasti INCA ODATA

steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  25 Iulie 2016, 21:20
Postat de 7mai1986 pe 25 Iulie 2016, 21:07

Bai ***,***,eu nu sunt valahul.Valahul avea cont valah7 mai 1986.Dar ce sa-i ceri unui pr00stalau,care are zeci de conturi ,facute pt a injura Steaua.Tiberia -33,steaua,fara nume,ovina2016 astea-s cateva din conturile tale ***.

ba eu recunosc am decat contul ala cu tiberiu si nu-mi este rusine :)))) ...dar tu ???? ...de ce nu recunosti cine esti ...ti-e rusine cu tine ???? ...CAND O SA SCHIMB ACEST NUME O SA VA ANUNT .....EU AM COLOANA VERTEBRALA SI MA IMBRAC LA COSTUM .....DAR VOI .....*** !!! ...asa ca VALAHULE TU O SINGURA DATA TE IMBRACI LA COSTUM ......PE ULTIMUL DRUM !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  25 Iulie 2016, 21:20

dar daca GSP insista sa publice stiri despre si de la infractori, probabil e in rezonanta cu ei, adica si ***... RUSINE!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează