FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

În plin mercato, Gigi Becali a „eliberat” 8 milioane de euro! Profitul făcut de patronul FCSB

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 11:32 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 12:07

Gigi Becali a obținut o infuzie de capital importantă. Familia sa a vândut hotelul din Venus achiziționat la licitație în urmă cu câțiva ani. 

„Theodora Becali Mincu (28 de ani), fiica cea mare a lui Gigi Becali, și soțul său, Mihai Theodor Mincu, au vândut un hotel familiei Zamfir, proprietara Energoutil Contact din București, într-o tranzacție de 8 milioane de euro, ce îi aduce familiei Becali un profit de 1,2 milioane euro”, a informat profit.ro. 

Latifundiarul din Pipera i-a plătit lui Ioan Niculae suma de 6,8 milioane de euro pentru hotel, în noiembrie 2021, iar în iunie 2022 l-a inaugurat, după ce Teodora, fiica lui cea mare, și soțul ei s-au ocupat de renovare.

+23 FOTO

Gigi Becali lipise sigla FCSB pe hotel

Gigi Becali a lipit sigla FCSB pe fațadă. Numele hotelului e simplu: Becali. Emblema FCSB-ului a suferit unele modificări, au fost schimbate literele de pe ea cu TCAB. Literele acestea provin de la inițialele fiicelor lui Gigi - Teodora, Cristina, Alexandra - și B-ul de la Becali.

Când a cumpărat hotelul, Gigi spunea că nici măcar nu era interesat vreun pic de domeniul acesta, „l-am cumpărat pentru familie Becali a intrat în afacerea aceasta profitând de un context, profitând că stabilimentul era deținut de lui Ioan Niculae, fostul patron al Astrei Giurgiu, o formație aflată în faliment acum.

Hotelul purta numele Inter, de la Interagro, societatea lui Niculae care intrase în insolvență. Afaceristul era închis în momentul acela, executa o condamnare primită pentru corupție. Gigi a prezentat afacerea ca pe un act de caritate:

„Am cumpărat eu hotelul fiindcă era omul în pușcărie și n-am vrut să-l ia altcineva”. Niculae inaugurase hotelul în 2013, când anunțase că investise 10 milioane de euro în lucrările pentru modernizare.

Revenire după 2 ani la FCSB: „Este bine. În sfârșit este bine”

FOTO FCSB: 21 de fotbaliști la vizita medicală de astăzi, inclusiv nou-venitul Alex Băluță + Jucătorul dorit la Rapid a chiulit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  19 Iunie 2023, 13:52

Domnilor, ce doriți sa " intelegem" ? Ca banii familiei ( ficei) vor întra în contul fcsb? S-o credeți voi ! Mai zgârcit și profitor om nu găsiți ca Gigi Valiza. Mitica Dragomir este cu mult, mult în spate lui, chiar dacă îl mai coscareste ( pt niște declarații pro Gigi) de niște terenuri în pipera, pe care acesta mai construiește câte un bloc. Prin urmare nu are rost sa manipulați fecesebistii cu praf în ochi. Peste câteva luni veți scrie, cu lacrimi în ochi, ca fariseul a anunțat ca renunță la ultima lui afacere ( fotbalul) și cine ii va da 10 mil va primi echipa. PS- trebuie sa reamintim ca justitia , iintr-un doar, prima instanta l-a potcovit pe Gigi Valiza cu plata a 37 mil euro către clubul Steaua. Acești bani vor fi suficienti, ca timp de 37 de ani, sa fie plătită chiria pt stadion - dacă nu cumva presa fecesebista a umflat chiria anuala la un milion euro. La 500.000 euro/ anual ar însemna...atenție! 74 de ani de lafaiala în Ghencea.

lulu
lulu  •  19 Iunie 2023, 12:49

L- a cumpărat cu 6.8 milioane,l-a renovat și vândut cu 8 milioane,profit 1.2 milioane, în opinia gsp-istilor.Inseamna ca l-a renovat gratis,ăsta da randament.Hotelul a aparținut fiicei lui Becali și soțului acesteia,Becali a obținut "infuzia de capital" pt.Steaua.Cine dracu mai înțelege "stirile" G.S.P.?(talpaneii lasati-o moale cu glumele expirate referitor la Steaua).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează