FOTBAL  »  Superliga  »  SUPORTERII INTERZIŞI AU DIN NOU ACCES ÎN GHENCEA

Gigi Becali a pierdut procesul intentat de abonaţii interzişi ai Stelei

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2010 00:00

Abonaţii Stelei care au fost interzişi pe stadionul din Ghencea, deşi aveau abonamente valabile, vor avea din nou acces în arenă la meciurile roş-albaştrilor, ei cîştigînd procesul intentat clubului Steaua şi lui Gigi Becali.

Clubul din Ghencea este obligat să permită accesul pe stadion pentru suporterii care au fost introduşi în baza de date a celor interzişi şi, de asemenea, să achite cîte un euro pentru fiecare reclamant, cu titlu de daune morale.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
felicianita76
felicianita76  •  21 Martie 2010, 23:58
Postat de marianultras pe 18 Martie 2010, 14:22

Am ajuns sa nu mai suport tot ce se intampla la Steaua.... de la jocul echipei(care de vreo 3 ani e varza cu carne)pana la intratul pe stadion unde toti taranii aia care te controleaza la intrare isi arata o mare importanta de zici ca sunt cel putin agenti federali....am ajuns la capatul rabdarii sa il vad pe becali la televizor unde toti handicapatii de reporteri si moderatori de emisiuni, il pupa in kur....avem un stadion vechi..... cu niste scaune vai mama lor....o echipa care habar nu are ce

STEAUA pe care o vad azi, nu este STEAUA pe care eu o iubesc de cand eram copil. STEAUA de azi, nu mai este STEAUA fotbalului romanesc, ci STEAUA lui Becali. Ca si ceilalti suporteri, si eu imi doresc ca el sa VANDA SI SA PLECE, SA NE LASE SA MAI SALVAM CE MAI PUTEM DIN STEAUA BUCURESTI.

 •  18 Martie 2010, 17:57

MAI RAMANE SA-SI PIARDA CAPUL - IMPREUNA CU INCOMPETENTII SI SLUGILE LUI DIN CONDUCERE SI STAFUL TECHNIC.

 •  18 Martie 2010, 17:45

DE 4 ANI DE ZILE V AU VENIT NUMAI CHIFTELE DE JUCATORI:ELTON POKEMONUL DE 1 METRU JUMATE,TOJA SE LOVESTE MINGEA DE EL CA DE PERETE SI MAI NOU ARPACAS!!!!!DE ACUM VA PUTETI APUCA DE BUTOANE,PAC PACURI,VALIZE SI CIURUIRI!!!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează