FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB FOTO Ionuț Iordache +32   FOTO
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB FOTO Ionuț Iordache

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 20:30 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 21:48

Dan Puric a fost primul invitat din 2024 al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” ♦ Actorul și regizorul a vorbit la superlativ despre Gigi Becali, cel care l-a ajutat cu diferite sume de bani în ultimii ani ♦ Și a dezvăluit fragmente din discuțiile pe care le-a avut cu patronul celor de la FCSB

Actorul şi regizorul Dan Puric a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Iar unul dintre subiectele dezbătute în cadrul show-ului a fost apropierea actorului de Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

Gigi are o inimă de aur, așa cum este el, cu reacții de copil, de o sinceritate sufletească și chiar de o contradicție, o încăpățânare. Face parte din natura lui”, spune Puric.

Care dezvăluie că „de două ori m-am dus să-i cer bani”. Prima dată pentru „o fată cu o scleroză retiniană, nu mai vedea de la 15 ani, dar acum avea 35 de ani. Am făcut o conferință la Reșița și-am strâns 6.000 de euro, restul de 11.000 de euro mi i-a dat Gigi”.

„Tu ești deștept la televizor, dar ești prost la bani”

A doua oară pentru a scoate pe piață o carte. „M-am dus să cer pentru profesorul universitar Radu Iftimovici, un geniu în istoria medicinii. Mi-a dat 3.000 de euro și-am făcut cartea”, a spus Puric.

Care a dezvăluit un episod de culise cu Gigi Becali în prim-plan.

„«Dănuț, vreau să-ți cumpăr zece mii de cărți», «Gigi, mă ajuți dacă citești una!». Mi-a dat un răspuns genial. «Bă Dănuț, știi de ce nu citesc, bă? Că tot ce ai scris tu acolo mi-a zis mie tata noaptea la oi». Tatăl lui făcuse pușcărie, suferise, iar eu scrisesem despre martiri”, a povestit Dan Puric.

„Îl apreciez fantastic de mult pe Gigi Becali, în ciuda lucrurilor contradictorii. Stau ăia precum ciupercile să ceară bani. I-am cerut pentru o biserică, o mănăstire. «Bă Dănuț! Nu mai fac mănăstiri că nu mai sunt monahi». Genial! M-a încheiat. Mi-a zis «Tu ești deștept la televizor, dar ești prost la bani»”

Dan Puric, actor și regizor

Actorul a povestit în cadrul emisiunii un alt episod neștiut cu omul de afaceri: „Becali m-a sunat la un moment dat. «Te-am văzut la televizor cum vorbești! Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban». Eu eram la Ateneu și lumea era atentă. Genială remarcă!”.

Gigi Becali
Gigi Becali
Gigi Becali a tras concluziile după victoria obținută de FCSB în fața lui FCU Craiova, scor 2-1, în runda cu numărul 16 din Superligă.
Gigi Becali
Gigi Becali, patronul FCSB
+28 FOTO

„Îi datorez enorm lui Becali. M-a salvat!”

Dan Puric a trecut și prin perioade grele, când Becali i-a sărit imediat în ajutor.

„Eu îi datorez lui enorm. În perioada COVID-ului el m-a salvat, mi-a trimis acasă asistente și m-au perfuzat. M-a salvat!”, a spus Puric.

„I-am zis: «Cât trebuie să-ți dau?». «Eu nu iau la milionari, să-ți iau ție care ești un prăpădit?!». Cum poți să uiți un gest de asemenea calibru?! Și pe câți a salvat în perioada asta de pandemie! Omul ăsta mi-a salvat viața și-a făcut-o firesc”, a mai declarat Dan Puric la „Prietenii lui Ovidiu”.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

DAN PURIC, invitat la Prietenii lui Ovidiu » EDIȚIA INTEGRALĂ (episodul 175)

Citește și:

Dan Negru i-a dezvăluit lui Ioanițoaia: „Am o poveste cu Gigi Becali și nu știu dacă să v-o zic sau nu... N-a vrut să știe lumea”
PRIETENII LUI OVIDIU
Dan Negru i-a dezvăluit lui Ioanițoaia: „Am o poveste cu Gigi Becali și nu știu dacă să v-o zic sau nu... N-a vrut să știe lumea”
„Pune-i, bă, lu' ăla niște mămăligă, nu vezi că-i place!” » Dezvăluire senzațională cu Gigi Becali la un dineu oficial al FCSB: „Sânge, sudoare și lacrimi”
POVESTE
„Pune-i, bă, lu' ăla niște mămăligă, nu vezi că-i place!” » Dezvăluire senzațională cu Gigi Becali la un dineu oficial al FCSB: „Sânge, sudoare și lacrimi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
tk2014
tk2014  •  22 Februarie 2024, 19:44

ce prieteni ai, nea Ovi. spuma societatii. dar degeaba, daca nu esti in stare sa-l aduci pe nea gigi in platou

mafa
mafa  •  22 Februarie 2024, 14:40

In schimb JIJI e *** la televizor si bun la bani !!...el niciodata nu da daca nu scoate !!...stia ca paduche intr-o si va scrie si va spune cum l-a ajutat !!...se numeste populism.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

branzoi
branzoi  •  21 Februarie 2024, 22:18

„Omul ăsta mi-a salvat viața” Chiar am crezut ca gigel vorbeste de Barsan, de asta am dat click.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează