FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Gigi Becali a scos din sărite un antrenor din Liga 1: "E ușor să arăți cu degetul"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 17:29

Contorizând momentele în care FCSB a fost victima greșelilor de arbitraj în acest sezon, Gigi Becali a adus aminte de un gol al lui Golofca, anulat eronat în meciul cu Astra (1-1), stârnind o reacție din partea lui Edi Iordănescu.   

Tehnicianul giurgiuvenilor susține că faza golului anulat al lui Cătălin Golofca a fost la limită, spre deosebire de alte erori clare de arbitraj, care au dezavantajat Astra

"Văd că patronul lor a avut o opinie, eu o respect, însă ni se face o nedreptate și nu este prima dată când se aduce în prim-plan jocul respectiv. Mă refer aici la golul lui Golofca, care a fost anulat.

Dacă te uiți de zece ori la fază se vede că este la limita limitelor, nu puteam să spunem că a plecat cu un metru din spate și a fost anulat golul. Ei omit un lucru, la 1-0 pentru Astra, noi am avut un penalty clar. Pleașcă a făcut un henț clar, însă inițial s-a dat un fault inexistent. Dacă se dă henț, e penalty și probabil 2-0, și discutăm altfel.

În urma unui cot în față a lui Gnohere la Bejan, Ioniță ia cartonaș roșu, Gnohere nu vede niciun cartonaș. Rămânem noi în 10 oameni în loc să rămână Steaua. Golul lor egalizator vine dintr-un aut care a fost al Astrei, dar care s-a dat greșit pentru Steaua. Să nu vindem iluzii care nu sunt conforme cu realitatea. E ușor așa să arăți cu degetul", a spus tehnicianul Astrei la TV Digi Sport.

"Noi trebuia să mai avem două puncte, a dat gol Golofca cu Astra" Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
1486419471440911
Sergiu Tarta  •  28 Septembrie 2017, 07:31

Puteți merge la TAS....poate ... poate...

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  28 Septembrie 2017, 07:02

MAI BINE SCUZAI JOCUL CU CFR DA NU AVETI SCUZE AI DREPTATE

indolentu
indolentu  •  27 Septembrie 2017, 21:36
Postat de kwd2015 pe 27 Septembrie 2017, 21:05

bilbao are pista? sporting ne-a trimis in EL. pe voi bilbao fara pista v-a trimis acasa, sa va delectati cu locul 7, care vi se potriveste manusa.

ce pret are grebla?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează