FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali a spus tot! Jucătorul care deja s-a înțeles cu Steaua + atacantul brazilian care va ajunge la echipă » New-entry și pe lista plecărilor

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 19:05

Gigi Becali a dat detalii despre transferurile pe care le va face Steaua în această vară. Patronul roș-albaștrilor a discutat și despre plecări și a anunțat că pe listă a ajuns și Cătălin Carp. 

"Cu Golubovici deja am negociat. Cred că semnează mâine. L-am luat noi. S-a închis. Îi dăm 8.000 de euro pe lună. Suk nu cred că mai vine. Va juca pentru Coreea de Sud la Olimpiadă și nu-l putem avea în preliminarii. Poate dacă de calificăm în play-off să ne mai intereseze. Să vorbească MM cu ei să nu-l dea în play-off.

Despre Sânmărtean mi s-a zis. O să vorbescu cu Reghe și MM. M-a întrebat Anamaria dacă îl vrem. Dacă Reghe insista pentru el, îl luam.

La mine, dacă un antrenor vrea un jucător, îl iau. Vreau să-l văd pe Sânmărtean ce mai poate. Salariul nu e o problemă, el nu vine pentru bine, vine să-și încheie cariera aici. Pe Achim îl vreau, pentru Răzvan Marin mă întâlnesc cu Gică Hagi.

Tănase și Ivan mă interesează și ei. Uite acum o să vorbesc repede cu Hagi pentru Marin. Mai discutăm și cu un vârf brazilian din Portugalia", a zis Becali la Digi.

...despre plecări: "Cu Carp ne-am înțeles. Vom rezilia de comun acord. Lui Bawab îi găsește Anamaria echipă. Alcenat și Tade n-au reziliat încă", a zis Gigi Becali la Digi.

Vine Nathan Junior?

Unul dintre atacanții care se încadrează descrierii patronului Stelei este Nathan Junior (27 de ani).

Atacantul brazilian va fi liber de contract după ce i-a expirat înțelegerea cu Tondela. În cele 36 de meciuri a înscris de 13 ori și a oferit 3 pase decisive.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (36)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 Mai 2016, 22:34

sa plece si filip,dar daca iar o sa avem doar 2 atacanti,e grav,golubovic e mai batran si mai slab ca bawab,trebuia pastrat bawab

eugol
eugol  •  24 Mai 2016, 21:06

Mare greseala face Becali cu Carp. Nu a prins multe minute dar cat timp a jucat, a facut-o bine. E tanar, are calitati multe. Plus ca pe postul ala nu avem multi. L-ar mai putea tine un an sa se lamureasca cu el.

legendavisinie
legendavisinie  •  24 Mai 2016, 20:10

Clona fcsb, mândria becalizaţilor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează