FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali anunță: "Gata, Alibec e al nostru! E mai puternic decât Benzema" » Detaliile fabuloase din contractul atacantului!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 11:22

Gigi Becali a confirmat azi transferul lui Denis Alibec de la Astra la Steaua, pentru suma de un milion și jumătate de euro, după cum a anunțat GSP.RO în exclusivitate aseară.

"Negocierile s-au terminat la 2 jumătate. Ne-am tot chinuit să-l luam, de un an aproape, aseară am avut o discuție, deja simțeam că se va rezolva.

Nu cu Niculae am discutat, am vorbit cu Șumudică, după care am vorbit cu Ana și ea mi-a zis că a vorbit cu Dani Coman și că acceptă oferta de un milion jumătate. Dăm banii azi și îl luăm în decembrie",a  spus Gigi becali la Digi Sport.

Patronul Stelei a dezvăluit că atacantul de 25 de ani a semnat un contract valabil pentru cinci sezoane. Alibec va câștiga 13.500 de euro pe lună în primul an și 20.000 de euro pe lună în sezoanele următoare. Mai mult, atacantul are o clauză în contract care nu-i permite să joace împotriva Stelei până în iarnă.

Alibec va ave o clauză de 20 de milioane de euro, deși i-a cerut lui Gigi Becali o clauză de două ori mai mică, iar în contract este stipulat și că fotbalistul nu va evolua în meciul contra Stelei.

"I-am pus clauză de 20 de milioane, el a vrut 10, eu i-am zis «cu 10 nu te dau»!", a adăugat Becali, care l-a comparat pe Alibec cu Benzema. "Îl văd mai puternic decât Benzema! Abia aștept să treacă timpul, să-l văd cum joacă la Steaua." 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
1875840465968695
Gheorghe Petrescu  •  14 Decembrie 2016, 12:15

Tare mai estio omule!

observator_federal
observator_federal  •  28 Septembrie 2016, 13:06

"E mai puternic decât Benzema" trebuia sa zica Gigi dupa ce l-ar fi cumparat deja pe Alibec... Asa, i-a crescut pretul si Astra poate lua, speram, spre binele ei, mai mult decat ii ofera "salvatorul" Gigi.

60old
60old  •  28 Septembrie 2016, 12:54
Postat de Alex Dum pe 28 Septembrie 2016, 12:41

Minte. Nu a semnat nimeni nimic...***..Un cioban mincinos.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/poate-profita-de-clauza-pusa-de-steaua-cum-se-poate-razbuna-marius-sumudica-dupa-transferul-lui-denis-alibec-489736.html

Vezi toate comentariile (21)
Comentează