FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu: „Cum să ne obligi să facem ceva pe banii noștri? De asta lumea îl regretă pe Sandu”

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 08:48 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 09:29

Gigi Becali, patronul FCSB, a lansat noi critici la adresa lui Răzvan Burleanu.

Omul de afaceri l-a comparat pe actualul președinte al FRF cu predecesorul lui și a explicat diferența dintre cei doi, criticându-l pe actualul șef al fotbalului românesc.

Gigi Becali propune un atacant din Superligă la națională: „E fotbalist! Poate mă ascultă Edi”
IDEE
Gigi Becali propune un atacant din Superligă la națională: „E fotbalist! Poate mă ascultă Edi”

Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu: „Cum să ne obligi să facem ceva pe banii noștri?”

„Era mai bine pe vremea lui Mircea Sandu. El avea un talent, o șmecherie, o înțelepciune. Nu mă interesează dacă făcea sau nu combinații, dar nu se credea stăpân. El zicea «Voi sunteți stăpânii, voi vă spuneți părerea». 

Și mă suna pe mine și pe alții. Zicea «Faceți cum vreți voi». Burleanu e băiat cuminte, dar mă enervează când e obraznic și se impune. El zice «Nu, domnule, voi faceți ce vreau eu!». Avem Comisie de Integritate, iar el zice «Eu dau ordine Comisiei. Eu decid cine să vină sau nu܏».

Iar cea mai gravă problemă e cu asta «Vă obligăm să jucați cu un jucător U21». Putea și el să zică «Am văzut că ești supărat cu regula U21. Hai să mai întreb și pe alții. Dacă nu vreți, nu mai oblig».

Nu mai vrea nimeni. Putea să spună «Nu vreți? Bine, nu mai bagăm. Scoateți regula, că nu vor oamenii». Dar el nu face asta. Spune «Nu, domnule! Eu vă oblig pe voi. Vă învăț cum să scoateți bani, cum să faceți. Eu sunt stăpân și voi sunteți sclavi». Asta se face cu tiranie. 

Și Mircea Sandu comanda în Comitetul Executiv, dar Comitetul Executiv făcea ce voiam noi. El îi cheamă și spune «Hai, votați!». Nici nu ne anunță ce vrea. «Hai, votați!». Toată lumea de acord. Ce contează Becali, care bagă milioane de euro?

Acum vezi ce se întâmplă? Că oamenii îl regretă pe Mircea Sandu. Tu ne obligi pe noi? Ești un copil. Vrei tu, un copil, să fii stăpân peste noi? Asta nu se poate decât cu tiranie. Ești nebun? Tu ai ceva la cap? 

Cum să ne obligi să facem ceva pe banii noștri? Vă dați seama ce mizerii poate să facă? Tace lumea... Oamenii bagă bani, dar sunt sclavi. Nu vă obligă Burleanu pe voi! Noi îi comandăm lui ce ne place și el pune în aplicare! Noi comandăm fotbalul! Aleșii sunt slujitorii celor care-i aleg”, a declarat Becali la „Fotbal Show”, de la Prima Sport 2.

VIDEO Mihai Teja a răspuns întrebării „Te lasă Gigi Becali să lucrezi la FCSB?”

Citește și: 

Imens scandal! Clubul își acuză propriii jucători că AU PARIAT pe înfrângerea echipei: „Am făcut plângere la FRF, așteptăm ancheta!” + reacția unuia dintre acuzați: „El a pus la cale totul!”
PARIURI
Imens scandal! Clubul își acuză propriii jucători că AU PARIAT pe înfrângerea echipei: „Am făcut plângere la FRF, așteptăm ancheta!” + reacția unuia dintre acuzați: „El a pus la cale totul!”
Pompiliu Popescu, atac dur la adresa lui Edi Iordănescu: „De ce trebuie să ținem toți cu naționala României? Eu nu mai țin! E incredibil cât noroc poate să aibă acel copil bătrân”
ROMÂNIA
Pompiliu Popescu, atac dur la adresa lui Edi Iordănescu: „De ce trebuie să ținem toți cu naționala României? Eu nu mai țin! E incredibil cât noroc poate să aibă acel copil bătrân”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
81mada
81mada  •  16 Septembrie 2023, 22:36
Postat de johny2003 pe 16 Septembrie 2023, 20:53

Daca esti facut Gramada, normal ca nu stii!))))

Ia zi ma tu, am luat vreo Liga a Campionilor? Rezultatul din 94 nu e meritul lui Sandu, e meritul sistemului de dinainte de 89, calificarea la mondialul din 98 e rezultat mare? Tot ce s a obtinut pana in 2000 e meritul sistemului pe care l am avut inainte de 89 si al fotbalistilor dornici de afirmare! Sandu a fost un acoperitor al caracatitei create in Romania dupa 90, a fost cel care la tinut in brate pe Dragomir si a dat credit impresarilor care au format o mafie ce ne bantuie si distruge si azi… Daca am ajuns sa l apreciem pe Sandu ne meritam soarta si suntem atat de prosti ca natie ca uitam totul foarte repede!

johny2003
johny2003  •  16 Septembrie 2023, 20:59
Postat de demolarii pe 16 Septembrie 2023, 10:32

De fapt despre ce vorbește? Ca e orgolios, avar și ofticos? Știm toate acestea despre domnul Becali. Pentru ca asa arata 90% din lumea fotbalului romanesc. Dar ce lucru bun a făcut Becali? Nu e vorba despre imaginea pe care presa are grija sa o photosopeze. Deci? Ce a făcut bun în sportul romanesc? Dar ca și europarlamentar? Pentru ca arata ca are putere....

Mai usor cu demolatu, "doar div B!"

johny2003
johny2003  •  16 Septembrie 2023, 20:58
Postat de Catalynn_7 pe 16 Septembrie 2023, 10:13

Nu zicea mă ca iese din fotbal!? Asta cu regula, nu s-a supus la vot, democratic!, si a luat bătaie!? Ce mai vrea!?

Du-te ma si plinge la popota lui talpan, nu aici...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează