FOTBAL  »  Superliga  »  FCS

FCSB // EXCLUSIV GSP LIVE. N-are milă de Gigi Becali: „E un nerecunoscător! O dă cu religia, dar el ne-a mințit”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 11:55 / Actualizat duminica, 09 august 2020 12:21

Fostul arbitru Ioan Danciu (68 de ani) a fost invitat la GSP LIVE și a vorbit despre Gigi Becali, patronul FCSB.

Danciu, fost arbitru și ex-conducător la Jiul, FCM Bacău și FC Vaslui, l-a criticat pe finanțatorul roș-albaștrilor din cauza mijlocașului Nicolae Stanciu, jucător la FCSB între 2013 și 2016.

VIDEO Ioan Danciu: ”Gigi e un nerecunoscător. Ne-a păcălit și cu Stanciu. Eu l-am descoperit!”

„Gigi e un nerecunoscător! Gigi o dă cu religia, o dă cu tot! Ne-a păcălit cu Stanciu... Eu l-am descoperit pe Stanciu și am virat 250.000 de euro pe Stanciu și îi dădeam 10.000 de euro pe lună la 18 ani. Și într-o noapte vine o mare impresară cu un alt impresar, nu are rost să le dau numele, îl iau de la Vaslui și se duc și licitează pe la Steaua, Dinamo, Astra și CFR Cluj. El trebuia să se întoarcă la Vaslui.

Eu am stat la masă cu Gigi Becali și i-am zis «Vezi că Porumboiu e supărat! Nu mai vrea să bage bani. De ce nu-l transferi pe Stanciu?». N-a durat mult timp și l-a transferat la Steaua, i-a păcălit pe cei de la Vaslui! L-a luat cu 800.000 de euro, dar 100.000 a luat impresara care a facilitat (n.r. Anamaria Prodan)... Și gafa ce mai mare a fost că nu s-a pus clauză. , a declarat Ioan Danciu la GSP LIVE.

  În prima zi la Vaslui i-a zis lui Stanciu că selecționer unic e Porumboiu și că el e prietenul meu și că voi insista să joace. Porumboiu făcea echipa. I-am spus «Când ajungi fotbalist mare, nu vreau nimic de la tine! Dar mie îmi place să călătoresc și vreau să vin cu nevasta o săptămâna la tine!» Crezi că mi-a dat vreun telefon? Când a făcut nunta l-am sunat: «Nicușor, nici la nuntă nu m-ai chemat». Mi-a zis că a auzit că sunt bolnav. Târziu a recunoscut că eu l-am descoperit. Fotbalistul român nu e recunoscător! Are ceva al dracului în el. Crede că e cineva și când e tânăr are bani și nevastă frumoasă. Dar când nu mai are bani, îl lasă și nevasta”
- Ioan Danciu

Citește mai multe știri despre FCSB:

Helmut Duckadam, previziune dezastruoasă pentru FCSB: „Va fi un nou an ratat în Europa, acolo e durerea”

Gigi Becali, încurajat să-l vândă pe Dennis Man: „E de vreo 10 milioane de euro!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
248002075842661
Constantin Paris  •  09 August 2020, 21:52

Asta cred ca are temperatura Sa pastreze 2m distanta Miine poate ne anunta ca el Da Uniunii Europene cele 750 miliarde

major
major  •  09 August 2020, 14:18

v-a păcălit?? no,v-a prostit!pe cine poți să prostești!! exact:pe...proști!dar... el ciobandante are o mare „calitate”:e un fariseu dovedit,așa că doar idioții pot fi înșelați! restul guiță ca să-i facă jocurile!

1507057976284888
Piti Balzabucu  •  09 August 2020, 13:52

parca il descoperise florin manea

Vezi toate comentariile (4)
Comentează