FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali confirmă Gazeta! Poker în cantonamentul FCSB-ului: "Da, care e problema? Îi accept orice lui Alibec! Îmi aduce titlul"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 13:20

Gigi Becali a confirmat subiectul de azi din Gazeta Sporturilor referitor la jocurile de poker din cantonamentul echipei sale.  Dacă în mandatele precedente ale lui Reghe la FCSB jocurile de noroc erau interzise în cantonament, iar amenzile erau destul de grase dacă fotbaliștii erau prinși în fapt, acum lucrurile s-au schimbat radical! 

Stafful a cedat rugămintilor lui Alibec și le permite fotbaliștilor să joace uneori, chiar in cantonament, poker pe bani!

"Îi las să se joace. Mă duc și joc și eu cu ei, bine că mi-ați spus. E de distracție, nu ca să câștige bani. Eu vreau să joace. Să vină controlul, nu au ce să facă, fac ce vreau.

Nu ia nimeni nici un impozit. Îi accept orice lui Alibec! El îmi aduce campionatul și iau 15 milioane pe el. Joacă pe bețe de chibrituri și la final câștigă și ei 10 euro. Le dau eu voie să joace, care e problema? De ce să mă deranjeze? Eu sunt stăpânul acolo! 

M-a întrebat pe mine Reghe și i-am zis să îi lase pe băieți să se relaxeze. Pe Denis Alibec l-am certat, i-am dat o palmă morală, dar nu sunt supărat pe el.", a zis Gigi Becali la Romania TV. 

Citește și: EXCLUSIV Dezvăluiri halucinante: "Turnee ilegale de POKER pe bani în cantonamentul FCSB! Gigi habar n-are!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
lapusneanul
lapusneanul  •  20 Aprilie 2017, 18:29

iar a scapat porumbelul el ciobandante ?..hahahahaha

titiduru22
titiduru22  •  20 Aprilie 2017, 16:58
Postat de babahuda pe 20 Aprilie 2017, 15:55

acest lucru este interzis de Codul Penal: “Organizarea sau îngăduirea jocurilor de noroc pentru public, fără autorizare, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Cu aceeași pedeapsă se sancţionează organizarea sau îngăduirea în mod obișnuit a jocurilor de noroc, într-o casă particulară, în scopul de a realiza foloase materiale

Daca joci cu pritenii nu cred ca e ilegal .

titiduru22
titiduru22  •  20 Aprilie 2017, 16:56

Si care -i treaba cu pokerul , nu stiam ca e o problema sa joci carti in RSR ???

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close