FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali continuă atacurile spre Cristina Trandafir: „Am înțeles că e secretara lui Vassaras” » Se ia și de șeful CCA

Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache
Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de - Publicat marti, 27 februarie 2024 17:30 / Actualizat marti, 27 februarie 2024 21:14

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o serie de declarații dure la adresa grecului Kyros Vassaras, președintele CCA.

După FCSB – FC Botoșani 3-2, Gigi Becali a atacat-o pe Cristina Trandafir, cea care a fost arbitru VAR, și a avut mai multe derapaje sexiste. Acum, omul de afaceri a avut din nou cuvinte dure și nu l-a menajat nici pe Kyros Vassaras.

Gigi Becali atacă din nou! Se ia de Vassaras și de Cristina Trandafir

„Nu e domnișoară, e doamnă. Vine pe la biserică la noi la bază. Nu știu dacă o să mai vină, dar ea venea. Cred că o să-i fie și rușine să mai vină pentru ce a făcut.

Am înțeles că e secretara lui Vassaras, o să mă interesez mai bine. Ține, mă, secretara. Acum vrei și cu secretara?! Adu familia toată să o pui împotriva mea! Luptați-vă toți împotriva mea! Dacă o să vrea Dumnezeu, Vassaras și Burleanu o să se dea peste cap.

De la început trebuia cineva care are putere în țara asta și care să spună «Ce faci, Burleanule?» Noi chiar suntem ultimii handicapați ai globului?! Chemăm un grec să ne învețe să delegăm arbitri. El stă în Grecia și ne deleagă nouă arbitri. Ce avem, mă, suntem handicapați? Omul dă galben și îl cheamă din VAR...” , a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

De vină a fost femeia de la VAR. Dar nu sunt supărat. E sora mea, se împărtășește la biserică. Eu nu mă supăr pe oamenii cu care mă împărtășesc.

Îi dau un sfat. Vrea să-i împlinească Dumnezeu ce cere la Biserică? Să se lase de arbitraj. Sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbații. Arbitrul a arbitrat bine, dar dacă pui o femeie... Vine o femeie și zice «Domnule, roșu!». Băi, ești nebun?

Lasă, bă, femeile la femei și bărbații la bărbați! Ați înnebunit cu totul? O luăm razna cu toții! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e luptă la jocuri și o arbitrează bărbații, băi nebunilor! Vine femeia... A făcut Dumnezeu dreptate. Tot din cauza ei. Ea, săraca, nu-și dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Și după aia...

- Gigi Becali, pe 26 februarie

VIDEO. Gigi Becali, serie de derapaje misogine

Citește și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Adrian2500
Adrian2500  •  28 Februarie 2024, 02:04

Eu vad o doamnă respectabilă care are toate atributele unui arbitru purtătoare de ecudon FIFA. Cât despre postare in care se face regerire la "cratite", le-as recomanda responsabililor acestui salt sa fie mai atenti la ceea ce ar trebui cenzurat. Altfel, o sa cred ca sunteti niste misogini precum Gigi Becali.

Adrian2500
Adrian2500  •  28 Februarie 2024, 02:03
Postat de liviuemil pe 27 Februarie 2024, 21:59

Are perfecta dreptate, Gigi. Au ajuns "cratitele" sa devina arbitri !!!!

Eu vad o doamnă respectabilă care are toate atributele unui arbitru purtătoare de ecudon FIFA. Cât despre postare in care se face regerire la "cratite", le-as recomanda responsabililor acestui salt sa fie mai atenti la ceea ce ar trebui cenzurat. Altfel, o sa cred ca sunteti niste misogini precum Gigi Becali.

ALECU1985
ALECU1985  •  27 Februarie 2024, 22:11

Doamna Cristina Trandafir a muncit mult să ajungă la nivelul primei ligi și arbitru FIFA. A luat decizia corectă, indiferent de sexul persoanei din cabina var, important este să se ia deciziile care se impun

Vezi toate comentariile (5)
Comentează