FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali, dezlănțuit la TV » Vinde Steaua, dar marți le-a pregătit o surpriză celor de la MApN: "Arăt tot!"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2015 20:43

Gigi Becali este gata să cedeze echipa celor de la MApN, însă va lua cei mai buni 10 jucători. Finanțatorul campionei a promis că mîine va face dovada că palmaresul este la el. 

"Mîine, la ora 14:00, voi demonstra că am și palmares și că toate chestiile legale sînt la mine. Le arăt mîine toate actele și gata. Așa scrie în acte, că palmaresul e la noi. Noi sîntem continuatoarea echipei", a zis Becali la Digi. 

 ...despre cedarea echipei: "E foarte greu să mai țin echipa. Iau ce jucători vreau, mă asociez cu o echipă care are primărie în spate , ei să îmi dea 3 milioane pe an, din drepturi mai iau 3 milioane, mai cîștig campionatul, mai intru în Liga Campionilor și gata. Acum doar Steaua și Astra mai au patroni, în rest toate echipele sînt finanțate de primărie".

...despre discuția cu Dușa: "L-am sunat pe Dușa azi. I-am zis că vreau să negociez cu un om serios. Cu Boroi nu vreau să vorbesc. Echipa nu o pot da într-o săptămînă. Eu le dau echipa fără nici o datorie, cu palmares cu tot. Vreau să merg în altă parte, să mai cheltui niște bani și vreau să demonstrez că iau campionatul și merg în Liga Campionilor. Din orgoliu merg! Ei se vor duce în B și eu merg în Ligă". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (329)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Septembrie 2015, 21:47
Postat de jalabert pe 01 Septembrie 2015, 00:33

cumparaaaaa .... creier ca ai nevoie mare.

ala nu il ai tu ,parlitule

929598747082952
Cristinel Birtan  •  01 Septembrie 2015, 21:32

Intrebare : Becali retrage echipa din campionat o poate face?

paparazzi
paparazzi  •  01 Septembrie 2015, 11:36

Steaua fara Becali era falimentata din 2000...cand s.au terminat toti banii incasati pe transferurile lui Denis Serban, Sabin Ilie, Catalin Munteanu samd...ca era condus clubul de catre armata si dadeau bani de la fotbal si altor sectii ale csa'ului; de ce crezi ca dupa 6 titluri la rand, in 1998, nu au mai putut tine ritmul cu Rapid si Dinamo?

Vezi toate comentariile (329)
Comentează
Close