FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSA STEAUA

Gigi Becali e sigur: "Pe 9 mai câștig procesul" » Dezvăluie cum a dat bani pentru Armată :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 11:42

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre războiul cu Armata pentru marca Steaua și este sigur că pe 9 mai va câștiga definitiv procesul.

"Echipa aceasta nu are treabă cu Armata, care a predat echipa unei societăţi comerciale non-profit. Acea societate a luat de la mine 9 milioane de euro împrumut.

După care eu, Gigi Becali, am plătit două milioane dolari datorii pentru nocturnă şi tribuna oficială. Am plătit datoriile Armatei, ale CSA-ului. Ei au acceptat să plătesc eu. Am plătit datoriile și acum, după 15 ani, Armata spune că am păcălit-o.

CSA a predat echipa către Viorel Păunescu. Nu poate zice că e a Armatei. Există act de predare către asociația lui Păunescu.

La CSA nu a e fotbal, nu mai există nicio legătură. Da, pot să facă o nouă echipă, dar când ajung în Liga a 2-a trebuie predată la un privat. Ce decizie a instanței are Armata? A câștigat doar marca.

Dar eu voi câștiga numele pe 9 mai, la Curtea Supremă", a spus Gigi Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Becali aruncă în aer CSA Steaua - Rapid! Anunțul devastator făcut azi: "Vă dați seama ce rușine va fi? Am vrut să plătesc eu Arena Națională"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
randoom...___
randoom...___  •  15 Aprilie 2018, 22:23

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

masinameaeata
masinameaeata  •  15 Aprilie 2018, 10:47
Postat de stelbz pe 14 Aprilie 2018, 13:58

Becali va castiga pe 9 mai la Curtea Suprema numai si numai daca justitia a devenit cu adevarat independenta. Daca Protocoalele SRI - ICCJ -Armata mai functioneaza si dupa ce au inceput desecretizarile, atunci Becali nu are nicio sansa. Armata lui Talpan va avea din nou castig impotriva unei EVIDENTE CLARE : FCSB = FCSteaua Bucuresti ! Recunoscuta azi si de catre E. Ienei, marele fost jucator la CCA si apoi antrenor la Steaua cu performante de exceptie.

***, ***, ***, ***, ***. Poate vrei sa spui ca e exact invers de cum zici tu si toate ***, armata a investit pana in 1989 echipa Steaua si datorita ei, aceasta echipă a ajuns acolo sus in varful ierarhiei, *** are treaba doar cu interlopii, el are o galerie plina de interlopi si nu de suporteri, ***, ***, sa arunce cu mizerii in adevarata echipa Steaua=CSA Steaua. *** Emerich Jenei, omul nu a zis nimic de fcsb-ul lui jiji, el a spus de prima data cine este cu adevarat STEAUA=CSA STEAUA!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  15 Aprilie 2018, 00:12
Postat de unico_biancorossi pe 14 Aprilie 2018, 18:49

..)))))))))))))))))) romania e bolnava cu adevarat. desi realitatea e cum e, romanii traiesc mereu in alte realitati.

TU ESTI UNUL DINTRE EI,CEI BOLNAVI ! IN ALTA REALITATE SI LUME

Vezi toate comentariile (5)
Comentează