FOTBAL  »  Superliga  »  EVENIMENT

Gigi Becali explică de ce și-a încălcat promisiunea și a mers la cununia lui Ianis Hagi + Ce a făcut când l-a văzut pe Florinel Coman la masă

Gigi Becali, la cununia lui Ianis Hagi +28   FOTO
Gigi Becali, la cununia lui Ianis Hagi

Articol de - Publicat miercuri, 27 decembrie 2023 10:28 / Actualizat miercuri, 27 decembrie 2023 11:04

Ianis Hagi (25 de ani) și Elena Tănase (24) au avut petrecerea de cununie pe 25 decembrie, iar unul dintre invitați a fost Gigi Becali. Patronul de la FCSB a explicat de ce și-a încălcat promisiunea de a nu mai participa la asemenea evenimente.

Becali anunța în 2021 că nu va mai lua parte la evenimente în care se ascultă muzică și se dansează, din motive religioase. El a explicat acum că și-a încălcat promisiunea pentru că era vorba despre nașul Gică Hagi.

Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
Captură Orange Sport
+24 FOTO

Gigi Becali: „Singurul om pentru care m-am dus e Gică”

„Eu nu mă duc la nunți și la botezuri. Singurul om la care m-am dus e Gică, pentru că e la primul eveniment, e băiatul lui, de aia m-am dus. Mi-am adus aminte de tinerețe”, a explicat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Ajuns la cununie, Gigi Becali a făcut spectacol. A luat microfonul și a cântat alături de soliștii formației Pindu, apoi a dansat ca în urmă cu 10 ani în mijlocul ringului de dans. La un moment dat, Florinel Coman și soția lui, Ioana, erau prinși în horă, în timp ce Becali cânta în centrul acesteia.

VIDEO. Gigi Becali a cântat și a dansat la cununia lui Ianis Hagi

Cum a reacționat Gigi Becali când l-a văzut pe Florinel Coman

Boban Nikolov, mijlocașul nord-macedonean crescut la academia lui Gică Hagi și trecut și pe la FCSB, a fost și el invitat la cununia lui Ianis Hagi și a povestit ce a făcut Gigi Becali când l-a văzut pe Florinel Coman la masă.

„A fost frumos! S-a dansat mult. S-a dansat pe muzică machedonească, a cântat Pindu. Am dansat mult, nu ne-am oprit. Aţi văzut şi voi că a apărut Gigi Becali pe Tik Tok. A făcut puţin spectacol, e numărul 1. 

Nu mă aşteptam să îl văd acolo. A venit la masă la Coman, a dat noroc cu noi şi mă bucur că am fost toţi acolo”, a explicat Nikolov, pentru Antena Sport.

Nu mai suport muzica deloc. Sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg. De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis «Măi tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă! La masă nu vin! La muzică, la distracție nu vin». 

I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică. La masă nu am călcat. Mi-am botezat nepoata. Am stat la masă, dar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau, dar nu pot. Se întâmplă în suflet și în trup ceva și nu pot să suport muzica, deloc 

- Gigi Becali, în august 2021

Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
Gigi Becali / foto: Arhiva GSP
+40 FOTO

Citește și:

Direct de pe podium! Cât a costat rochia purtată de Elena la cununia cu Ianis Hagi
EVENIMENT
Direct de pe podium! Cât a costat rochia purtată de Elena la cununia cu Ianis Hagi
Ianis Hagi și Elena, petrecere fabuloasă, chiar în ziua de Crăciun » 400 de invitați și ținute de gală: cum a apărut „Regele”
EVENIMENT
Ianis Hagi și Elena, petrecere fabuloasă, chiar în ziua de Crăciun » 400 de invitați și ținute de gală: cum a apărut „Regele”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (29)
liviut1
liviut1  •  28 Decembrie 2023, 20:58

Trebuie să vândă ciobanul ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  28 Decembrie 2023, 08:41
Postat de contrabas3 pe 27 Decembrie 2023, 18:23

În poza asta, Jijiii pare doar un bătrânel care schimbă două vorbe cu alții de lângă el.

A se observa nelipsitele mătănii, pe care le freacă la spate!

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  28 Decembrie 2023, 02:56
Postat de tarnaveanu pe 27 Decembrie 2023, 19:30

Dacă Florinel Coman era tot cu blonda aia de la ABBA i-o fi spus să nu se împreuneze decât o dată pe săptămână, nu de șapte ori pe noapte, ca să nu pățească ca și Popescu.

Ce înseamnă „ca și Popescu”? Să nu zici că ești din generațiile astea, consumatoare (la greu) de produse fast-food, pline de E-uri!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează