FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Schimbări la FCSB » Cum poate arăta echipa cu FC Voluntari: Băluță schimbă postul

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 12:54 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 15:22

După 3-2 cu FC Botoșani, FCSB se pregătește acum de meciul cu FC Voluntari. Iar pentru acest duel vor apărea schimbări în echipa de start a roș-albaștrilor.

  • FC Voluntari - FCSB se joacă joi, de la ora 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

După disputa cu echipa lui Bogdan Andone, FCSB i-a pierdut pe Nana Antwi (fundaș dreapta, 23 de ani) și pe Darius Olaru (mijlocaș, 25 de ani). Cei doi au văzut cartonașul roșu și nu vor putea fi pe teren.

„Dacă nu mă dă patronul afară...” » Bogdan Andone a continuat tirada în conferință: „Inadmisibil! Zero! Nici la amatori nu se poate întâmpla așa ceva!”
FCSB - FC BOTOȘANI 3-2
„Dacă nu mă dă patronul afară...” » Bogdan Andone a continuat tirada în conferință: „Inadmisibil! Zero! Nici la amatori nu se poate întâmpla așa ceva!”

Schimbări în echipa de start a FCSB

Gigi Becali a vorbit despre absența lui Darius Olaru și spune că nu e o pierdere pentru echipă, deși acesta a dat 14 goluri în acest sezon. El ar urma să fie înlocuit de Alexandru Băluță, care până acum a jucat în atac. Iar în locul lui Antwi va intra Valentin Crețu, suspendat pentru duelul cu FC Botoșani.

„Nu stă echipa în Olaru! Dacă îl vând ce facem? Știți care sunt jucătorii-cheie? Voi nu îi vedeți. Din punctul meu de vedere, ca stăpân, Șut și Băluță sunt jucătorii-cheie. Dacă ei luau roșu, îmi era teamă. Cu Olaru și Coman nu e problemă!

Tavi și-a revenit puțin, a făcut un pas în față. Nu a mai pierdut toate mingile. A ținut cont de ce am zis. Nu le-a mai luat cu «tiki-tiki» și gâdilat. A preluat mingea și a dat. Nu s-a mai învârtit în loc. Nu a mai zis «Hai să ne învârtim puțin, ca la piruetă!» Mi-a plăcut de el.

Dacă nu va fi Olaru, încercăm cu Baba sau Phelipe. Îmi place foarte mult de Băluță și vreau să-l văd în locul lui Olaru. Că Băluță e anti-gol. Dacă e mingea în poartă, el scoate. Nu intră mingea în poartă. Nu are voie. Dar poate fi mai eficient în altă privință decât Olaru și vreau să-l văd în poziția aia. Încercăm așa. Dacă nu merge, îl băgăm pe Baba”, a spus Gigi Becali.

Cum poate arăta FCSB cu FC Voluntari: Târnovanu - Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru, Șut, Băluță - L.Phelipe, Oct. Popescu, Fl. Coman

VIDEO. Gigi Becali e sigur că FCSB va fi campioană

Citește și:

Gigi Becali, altă rafală de declarații sexiste după arbitrajul din FCSB - FC Botoșani: „Se alege praful când femeia arbitrează bărbatul! E sora noastră, vine la mine la biserică, dar să arbitreze doar femei”

Gigi Becali, ironii către Rapid: „Vine, dar vine pe 4!” » Ce spune despre scandalul cu Albu și Borza: „E vina conducerii, dar poate e mai bine. Ăla e calul troian care îi curăța”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mattteo
mattteo  •  26 Februarie 2024, 16:03

Baluta e terminat de vreo 3 ani si asta il vede fotbalist, va si capabil sa tina mijlocul ;))) La viteza de la noi din Liga 1 a mai dat goluri, dar se vede ca abia merge pe teren. Cand o sa iesi in Europa...

19sevilla86
19sevilla86  •  26 Februarie 2024, 14:47

Din nou vorbește gura fără el! Nici nu s-a încheiat etapa și el eiureaza despre primul 11 in meciul cu marinarii de uscat ai lui Pandele! Vorbind mereu in presa și emițând bazaconii, baliverne, Becali face un rău imens Stelei, care se adauga la ostilitatea arbitrilor care au păgubit Steaua in acest sezon dd prea multe puncte (Arad Sibiu Ploiești, acasă cu Voluntari, U Cluj, Vifarul etc)!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează