FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a uitat de rivalitate: a trimis 1,8 milioane de euro la Rapid!

Gigi Becali // FOTO: Imago
Gigi Becali // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 15:30 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 16:24

Damjan Djokovic (33 de ani) a fost prezentat azi la Rapid, mijlocașul croat fiind al treilea jucător de la FCSB care ajunge la giuleșteni în acest sezon.

Gigi Becali pare că a uitat de rivalitatea cu Rapid. Și în acest sezon a trimis trei jucători la rivală. Toți au ajuns gratis la giuleșteni.

Suporterii Rapidului, reacție instantă după transferul de la FCSB + Mesajul lui Djokovic îi va enerva teribil
RAPID
Suporterii Rapidului, reacție instantă după transferul de la FCSB + Mesajul lui Djokovic îi va enerva teribil

Cristea și Oaidă, primii jucători luați de Șucu de la FCSB

În vară, fundașul central Iulian Cristea (29 de ani) și mijlocașul central Răzvan Oaidă (25 de ani) plecau de la FCSB și semnau imediat cu rivala Rapid.

20 de meciuriare Oaidă la Rapid în acest sezon

„Cei de la Rapid nu o să se poată bate cu mine niciodată în viața lor. Mai au nevoie şi de experienţă, dar mai au nevoie de ceva, de mulţi bani. Ca să poată să se bată cu mine mai au nevoie şi de jucători valoroşi. Cum, dacă iei jucători gratis şi n-ai trei jucători care costă măcar câte 5 milioane? Au trei jucători care costă 5 milioane? Eu cumulat am câţiva jucători care fac 15 milioane de euro”, spunea atunci Gigi Becali.

9 partideare Iulian Cristea pentru formația lui Cristiano Bergodi

Djokovic, o nouă mutare pe axa FCSB - Rapid

Acum, Damjan Djokovic a devenit al treilea jucător pe care Becali îl lasă gratis la Rapid. Deși știa de interesul giuleștenilor pentru croat, patronul FCSB l-a lăsat gratis să plece. Mai mult, i-a plătit și 70.000 de euro pentru reziliere.

„I-am dat drumul lui Djokovic, gata. Am aflat că s-a înțeles cu Rapid. A plecat, nu mai contează. I-am dat bani să plece. 70.000 i-am dat. I-am și zis lui Mihai că omul avea contract și trebuia respectat. Omul, dacă are contract, trebuie respectat”, a spus Gigi Becali.

Becali, aproape două milioane de euro către Rapid

Astfel, Gigi Becali a trimis în acest sezon aproape două milioane de euro către Rapid. Atât era cota celor trei jucători în momentul semnării cu Rapid. 

Iulian Cristea era cotat în vară la un milion de euro, în timp ce Răzvan Oaidă avea o cotă de 550.000 de euro. Djokovic, cel mai nou rapidist, e cotat la 300.000 de euro. În total, 1.850.000 de euro.

Becali nu se teme de Rapid

În finalul lunii decembrie, Gigi Becali vorbea despre rivala alb-vișinie și avea un mesaj pentru Șucu: să facă transferuri pentru a prinde play-off-ul.

„E normal ca rivalele să se întărească. Dacă rămân așa... Ele se întăresc așa pentru locul doi. Am zis că nu mai fac glume... Nu pot să mă abțin de la trufie. Eu mai râd și mai glumesc, dar se întăresc pentru locul 2. Rapid să se întărească pentru a intra în play-off. Că nu cred că vom juca în Giulești la anul... O să vedem. Dar nu cred. Eu îmi spun părerea mea. Nu fac analiza Rapidului. Spun părerea mea”, declara Gigi Becali.

11 punctesunt între FCSB (locul 1, 44 de puncte) și Rapid (locul 4, 33 de puncte)

Damjan Djokovic, al 4-lea transfer al iernii la Rapid

Djokovic este al 4-lea transfer al giuleștenilor în această iarnă. Cristiano Bergodi i-a primit până acum la echipă pe atacanții Florent Hasani (FK Tirana, Kosovo), Borisav Burmaz (FK Vozdovac, Serbia), și Ermal Krasniqi (CFR Cluj), kosovar. 

Pentru fotbalistul de la CFR Cluj, Rapid a achitat un milion de euro, în timp ce Hasani a costat 300.000 de euro, iar prețul lui Burmaz a fost de 400.000 de euro.

VIDEO Albion Rrahmani a revenit cu gol și le face o promisiune fanilor: „Voi încerca să îmi ajut echipa pentru a câștiga titlul!”

 Citește și:

A lucrat la FCSB și nu înțelege decizia lui Gigi Becali de a da afară un jucător: „E printre primii 3 din România” + „În spatele acestor decizii stau și alte lucruri extrafotbalistice”
FCSB
A lucrat la FCSB și nu înțelege decizia lui Gigi Becali de a da afară un jucător: „E printre primii 3 din România” + „În spatele acestor decizii stau și alte lucruri extrafotbalistice”
Prietenul de-o viață al lui Florinel Coman mizează pe „Mbappe” la EURO 2024: „Turneu final bun, apoi sper din toată inima să plece”
FCSB
Prietenul de-o viață al lui Florinel Coman mizează pe „Mbappe” la EURO 2024: „Turneu final bun, apoi sper din toată inima să plece”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
badeadorian
badeadorian  •  08 Ianuarie 2024, 15:30
Postat de VardyParty pe 07 Ianuarie 2024, 21:59

Vai, ce mi-ai zis-o! Stai sa aduc un suc la pungă, e păcat sa nu te omenesc.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dodo001
dodo001  •  08 Ianuarie 2024, 07:29
Postat de Chris.Dumi pe 07 Ianuarie 2024, 19:49

Sa apreciem ca investeste. Pe Sucu il vad așa un investitor precum Porumboiu la Vaslui, foarte aproape sa ajunga la savarină si pe cand sa ajungă, vine altul mai rapid si i-o ia din gură.

Sucu pregateste terenul propice pentru copiii lui. In cativa ani ii vezi la echipa mare, selectionabili la Nationala, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Averroes
Averroes  •  07 Ianuarie 2024, 22:59
Postat de VardyParty pe 07 Ianuarie 2024, 22:19

Nici Rotariu nu vrea la voi :) Se poate mai rău? Da, întotdeauna.

Cand te numesti rinam0, se poate; de 15 ani, fara numar

Vezi toate comentariile (15)
Comentează