FOTBAL  »  Superliga  »  GEST

Gigi Becali a reacționat prompt în plină stradă » Un tabloid a făcut publice imaginile: patronul FCSB a sărit să ajute o persoană care leșinase

Gigi Becali a sărit să ajute o persoană aflată în dificultate. Sursa foto: Click
Gigi Becali a sărit să ajute o persoană aflată în dificultate. Sursa foto: Click

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 13:57

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a sărit să ajute un om care leșinase pe stradă. 

Îmbrăcat în haine de casă, Becali a coborât rapid din Bentley-ul său în momentul în care a văzut că o persoană zăcea inconștientă pe trotuar, scrie tabloidul Click.

Evenimentul s-a petrecut, conform sursei citate, într-o zonă din cartierul Pipera. Imediat după ce a coborât din superbolidul său, latifundiarul a sărit să-l ajute pe cel care trecea prin momente dificile. Becali s-a interesat de starea lui, i-a oferit apă, iar apoi a sunat la Ambulanță.

Finanțatorul de la FCSB a așteptat sosirea paramedicilor și a urmărit cum aceștia îi acordă primul ajutor persoanei în suferință. 

VIDEO // Gigi Becali, filmat alături de o turmă de oi pe bulevardul Pipera

Citește și alte știri despre Gigi Becali:

Gheorghe Mustață, reverență în fața lui Gigi Becali: „Ciobanul ăsta ține fotbalul în viață”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (22)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  31 Martie 2020, 20:40

Cine se uita pe gg sport poate ii compara tunsoarea...

514091889218839
Mihai Buzea  •  31 Martie 2020, 19:59
Postat de Mihai Dinu pe 31 Martie 2020, 19:22

Avea ´Declaratie pe propria raspundere´ pentru deplasare?...sau este o ´facatura´!

Avea voie de la mata prostule

gikiewicz93500
gikiewicz93500  •  31 Martie 2020, 19:24
Postat de Mihai Tanase pe 31 Martie 2020, 18:45

Becali a făcut un gest ,probabil din instinct ,dar jandarmul !? Dacă omul are Coronavirus Vivid -19 , cei trei de lângă cel căzut pe stradă sunt posibili purtători ai coronavirusului !

observ ca nimeni nu si-a pus o intrebare elementara: cand este facuta aceasta fotografie? daca era recenta, sigur jandarmul era cu masca si manusi si n-ar fi permis apropierea altor persoane de cel cazut pe trotuar. si inca un aspect: a vazut cineva zilele acestea vreun jandarm care sa poarte sapca precum cel din imagine? asta e poza de anul trecut cel mai tarziu din noiembrie cand era cald si bine afara.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează