FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI 1-0

Gigi Becali, la pământ după meciul cu Iași: "Sunt atât de amărât. O să văd dacă mai stau în fotbal" + Face praf 3 fotbaliști

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 23:26

Gigi Becali spune că FCSB nu are șanse la câștigarea titlului în Liga 1 dacă va evolua în continuare ca în victoria cu Iași, scor 1-0.

"Nu mă pot bucura de rezultat. Sunt atât de amărât... Când te domină Iași în 10 oameni, ce să mai spun? Asta e echipa. Nu ai cum să rămâi pe primul loc cu jocul ăsta!

O să spuneți că nu sunt consecvent. Tot zic că am jucători valoroși, dar spun așa prin prisma prețului. Am dat 2 milioane, 3 milioane pe ei. Florinel Coman are mingea la el, pe contraatac 4 contra 2, și o pierde. Era să luăm și gol. 

Am dat 5 milioane pe Coman și Nedelcu și nu merită. La Benzar se vede valoarea, dar joacă doar când vrea. O să iau două pachete de țigări când merg la echipă și o să le dau câte unul fiecăruia, lui Coman și Benzar. Să văd dacă le-am nimerit marca favorită.

Ovidiu Popescu joacă de doi ani la Steaua și dă mingi numai la adversar. E atât de speriat... Budescu e singurul care joacă. Nu FCSB e pe locul 1, ci Budescu. Fără el nu făceam nimic. Suntem morți fără el.

O să văd la finalul sezonului dacă mai stau în fotbal. Nu sunt obișnuit să fiu batjocorit în halul ăsta, să mă domine Poli Iași acasă. Nu mai înțeleg nimic", a declarat Becali la TV Digi Sport.

 "Dică a zis că nu se supăra nimeni dacă era 3-0 pentru noi la pauză. De unde a văzut el asta, eu nu știu!? Am avut o ocazie doar din corner" Gigi Becali

Vezi aici cele mai importante faze din FCSB - Poli Iași, scor 1-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (84)
352223741963144
Doru Mircea  •  02 Aprilie 2018, 15:25

Bai ciobane cine te opreste sa te retragi? Pleaca ! Ai distrus Steaua!

stelistul1
stelistul1  •  02 Aprilie 2018, 15:02

Ia-ti podoabele si du-te la dinamo

albalbastru72
albalbastru72  •  02 Aprilie 2018, 13:51

Lui Benzar ia-i Rothmans si lui Coman Kent lung ca e mai expert.Oricum,ca sa nu gressesti si sa faci investitii sigure(de data asta) intreaba-l si pe Hagi.

Vezi toate comentariile (84)
Comentează