FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, mesaj clar pentru Bogdan Vintilă: „Dacă nu face cum vrea stăpânul, e dat afară! Asta e mentalitatea mea”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 februarie 2020 12:24

Gigi Becali (61 de ani), patronul lui FCSB, a comentat astăzi și situația antrenorului Bogdan Vintilă, cel pe care îl atenționase încă de sâmbăta trecută, după remiza contra Chindiei, 1-1. 

„Am niște principii pe care le am până la moarte. Stăpânul face ce vrea el. Dacă cel care e plătit nu face cum vrea stăpânul, e dat afară, e simplu. 

Conform mentalității mele, doar stăpânul știe să scoată calul din noroi când se împotmolește. Eu fac cum știu mai bine. Eu nu merg în play-out ca Dinamo. De ce să mă duc acolo? De ce să mă duc în faliment ca toate echipele? De ce să mă duc în insolvență ca CFR?” a spus Becali, la Pro X. 

Becali, ultimatum pentru Bogdan Vintilă

Latifundiarul îl atenționase pe Vintilă încă de la finalul meciului cu Chindia Târfoviște, 1-1: 

„Momentan, Vintilă face doar ce vrea el. Asta până într-o zi, când o să mă supăr. Poate mâine, poate săptămâna viitoare! Îl mai las un meci, primul din play-off. După asta fac eu tot!”, a declarat Becali la TV Digi Sport, imediat după remiza contra Chindiei Târgoviște.

VIDEO // Dragoș Nedelcu, concluzii clare: "Nu vom avea șanse nici măcar la podium dacă nu schimbăm repede ceva!"

Vezi și: 

FCSB // A capitulat Gigi Becali în lupta cu CFR Cluj? „Sunt mai puternici decât noi! Am recupera distanța dacă am avea valoare”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (14)
tatastrumf
tatastrumf  •  24 Februarie 2020, 20:13
Postat de adytza74 pe 24 Februarie 2020, 14:45

E o societate cu patron. Nu faci cum si ce-i convine patronului e clar ca esti out. Cel mai rau e ca Gigi are in jurul lui multi agarici si imbarligatori care fac sa nu mearga treaba. Ca vor unii sau nu este totusi cel mai stabil club. Si nu a dat pe nimeni afara ,doar i-a facut sa plece singuri.

Corect ! Plus ca trebuie luat in calcul ca asa hulit cum este el si acuzat ca se baga, ca nu se baga, uite ca totusi a calificat Steaua de 13 ori in Europa ( din care 3 Champions League ) in ultimii 16 ani... Cand Steaua s-a calificat de 13 ori , cine a facut echipa ? El sau antrenorii ? :)

397732904465528
Octavian Go  •  24 Februarie 2020, 18:09

Vintila a gresit in fata stapanului Becali dar a respectat voia lui Dumnezeu.

123701992342236
Marcello Kazan  •  24 Februarie 2020, 17:37
Postat de Andrew Andy pe 24 Februarie 2020, 15:16

a disparea,in curand....definiti

Faptul ca un asemenea 'specimen' poate sa decida viata altor oameni doar pentru ca are bani, este O ANOMALIE A SOCIETATII IN CARE TRAIM... Sper sa ajunga dupa gratii CIT MAI CURIND POSIBIL si eventual SA CRAPE pentru a scapa lumea de un asemenea *** de om.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează