FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, mesaj clar pentru Nicolae Dică: "Nu mă bag la echipă, dar trebuie să câștige acest trofeu!"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 octombrie 2017 21:35

Gigi Becali i-a trasat noi obiective lui Nicolae Dică. Patronul nu glumește și spune că-și dorește câștigarea Europa League, asta pentru că ar fi un drum spre calificarea în grupele Champions League. În plus, i-a mai trasat și un obiectiv legat de tinerii din lot.

"La Steaua nu se ia în calcul rezultatul imediat. De exemplu, la Dică nu mă bag deloc. Nu mai dau telefoane. Cum să fac asta, dacă merge echipa bine? Ce treabă am cu omul? Când nu merg lucrurile, atunci mă bag. 

De 5 meciuri nu m-am băgat deloc. 5-6 meciuri. Îmi place cum merge echipa. Eu le zic lui MM și Dică să ia în calcul toate elementele. Trebuie rulați toți acei tineri, Man, Benzar ăla mic, Coman, Tănase și tot așa.

Pe Florinel Coman trebuie să-l vadă oamenii pe hipodrom cum aleargă. De asta s-a scris și în Franța despre el, pentru că eu tot vorbesc de el, îl compar cu Mbappe. Dică trebuie să facă totul ca Florinel Coman să joace bine și să-l ajute", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

...despre noul obiectiv pentru Nicolae Dică: "I-am spus lui Meme că nu mă mai interesează campionatul. Vreau să câştigăm Europa League ca să mergem în Liga Campionilor. Dacă vom câştiga Europa League, putem termina şi pe locul 12 în campionat"

Poate câștiga FCSB Europa League?

Da
Nu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
balauru48
balauru48  •  05 Octombrie 2017, 11:30

Asta nici de gluma nu e buna...

sexilian
sexilian  •  05 Octombrie 2017, 09:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  05 Octombrie 2017, 09:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează