FOTBAL  »  Superliga  »  TRENCIN - STEAUA, 21:30, PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali, mesaj pentru Mirel Rădoi înainte de turul cu Trencin » Cînd ar putea pleca de la Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iulie 2015 11:04

Gigi Becali a ținut să-l liniștească pe Mirel Rădoi după primele două rezultate nefaste din cariera de antrenor. Tehnicianul Stelei se bucură de tot sprijinul finanțatorului. 

”La Mirel Rădoi nu se pune problema de păsuit. Mirel face parte din familie şi îl iubesc ca pe un copil. Nu se pune problema dacă îl păsuiesc sau nu.

Mirel Rădoi are credit infinit la mine. Nici dacă se cutremură pămîntul, eu tot nu-l dau afară! Rădoi e atît de bărbat, are onoare şi e atît de orgolios şi de demn încît nu poţi să-l dai niciodată afară. M-aţi înţeles?”, a declarat Gigi Becali, pentru Ziarul Ring.

Finanţatorul Stelei, care este şi naşul de cununie al lui Mirel Rădoi, a continuat apoi: "Vă repet, orice s-ar întîmpla, pe Mirel nu-l dau afară. Chiar dacă renunţ la Steaua şi tot nu-l dau afară. Am toleranţă infinită pentru el. Adică, să mă înţelegeţi, toleranţă înseamnă că nu concep ca eu să-i spun lui că îl dau afară.

Niciodată! Dacă pierd chiar şi Steaua definitiv, vă repet, tot nu-l dau afară pe Mirel Rădoi. Pe cuvîntul meu de onoare. Şi eu cînd spun ceva şi-mi dau cuvîntul, aşa este”, a comentat patronul Stelei.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (64)
kellogg
kellogg  •  14 Iulie 2015, 18:55

ADEVARAT. Totul pana la bani. Sa vezi cum schimba placa daca pierde bani oierul. Spar zvonuri ca ii cauta ilocuitor si pleaca singur, finu'. Finule te arde nashu . . . daca nu-i dai ploconu.

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  14 Iulie 2015, 18:06

"Niciodată! Dacă pierd chiar şi Steaua definitiv, vă repet, tot nu-l dau afară pe Mirel Rădoi."...Vă dați seama cât de mult ține Jiji la Steaua!

manty_one
manty_one  •  14 Iulie 2015, 17:47
Postat de stelistu.batran pe 14 Iulie 2015, 15:05

Am vazut in Supercupa ca iar le-au tras-o ASA: din 3 meciuri directe, Steluta *** a iesit ciufulita si jigarita rau de tot! Si tot nu se invata minte!

e f adevarat,insa ASA a castigat doua meciuri la ciupeala...nu uita ca au avut si au jucatori cu experienta,batrani trecuti prin ciur si sita...am zis doua meciuri,ptr ca acel prim meci din tur eu nu-l iau in considerare,in conditiile in care pe teren a fost macel..sub ochii ingaduitori ai lui Kovacs...insa ce folos? ASA s-a impotmolit la mal cand aveau sanse 99% sa castige campionatul,au capotat atat fizic cat si psihic,asta inseamna sa te bazezi pe jucatori care nu pot duce mai ales fizic un campionat intreg in principal din cauza varstei!!

Vezi toate comentariile (64)
Comentează
Close