FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 1-0

Gigi Becali nu mai are nicio emoție: "Am terminat-o pe Astra!" + Ce au fost puși să facă Tănase, Tudorie și Man

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2016 22:43

 Gigi Becali spune că nu mai are nicio emoție în acest sezon după ce a învins-o pe Astra, scor 1-0, și a explicat ce antrenamente suplimentare fac Florin Tănase, Man și Tudorie.

"Am controlat jocul, ei n-au avut nicio fază. Au avut câteva șuturi anemice. Au și ei nervii lor, dar n-a fost nimic acolo. A fost un pic tensionat, dar n-au de ce. Noi avem 17 puncte, ei au 5 puncte.

I-am terminat deja! Ce să mă mai intereseze de Astra pe mine? Ei să prindă play-off-ul. Moke a jucat bine, Tănase face antrenamente suplimentare de forță cu Man și cu Tudorie. Dacă era și Tănase în formă cred că scorul era... Și-așa trebuia să dăm 5 - 6 goluri", a declarat Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
observator_federal
observator_federal  •  12 Septembrie 2016, 09:36

Prezenta cuvantului "Steaua" in numele echipei este, deja, depasita. Echipa ar putea sa se numeasca mai degraba FC Steaua lui Becali sau FC Oricum Becali. Gigi finanteaza echipa, el aduna banii si tot el ii investeste in jucatori (pe care singur ii alege), in arbitri, in Massmedia (pe care o controleaza) , pe oficialii din federatie si liga (pe care, probabil ii santajeaza). Singura necunoscuta in buget sunt banii din biletele vandute, dar cu astea Gigi nu-si mai face iluzii - indiferent ce povesti ii spun MM si Reghe. Principalul colaborator al lui Gigi (si Gigi este un om "destupat" la minte, fara prejudecati - mai ales cand esre vorba de bani multi) a devenit Anamaria, cu care patronul FCSB se intelege parca mai bine decat se intelegea inainte cu verisorii procuratori. Experimentul FCSB "merge bine"... dar incepe sa sa fie nefireasca prezenta cuvantului "Steaua" in toata aceasta afacere.

ioan.h
ioan.h  •  12 Septembrie 2016, 08:02
Postat de Cosu Liviu-Gabriel pe 12 Septembrie 2016, 06:49

Nu va credeti campioni ca la cum a jucat Astra dezinvolt(nu ca Steaua cu.morcovul)cu Sumi ,Astra nu mai pierde un punct.Astra castiga campionatul .Steaua e mai slaba ca anul trecut

Vindeca-te de cosi mai intai ....

red_panzer
red_panzer  •  12 Septembrie 2016, 07:43

GSP, va rugam frumos,nu mai afisati astfel de articole! vrem si noi NORMALITATE! Ati vazut ce s-a intamplat aseara pe marginea terenului,scandal intre2 huligani,acum fariseul asta....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează