FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, o nouă repriză la TV: "Aici nu ești la Șumudică, Alibec! Am aflat de ce și-a permis ce a făcut!"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 aprilie 2017 19:42

"Ce a făcut Alibec se poartă la Șumudică și la Astra, nu la Becali și la Steaua. Alibec e bun, sensibil, dar trebuie să se controleze, pentru că a semnat un contract.

  • Gigi Becali a comentat gestul lui Denis Alibec din meciul cu CFR Cluj, când atacantul a reacționat agresiv după ce a fost schimbat cu Harlem Gnohere, în repriza secundă a partidei încheiate 0-0;

Nu suntem la piață, să vedem dacă vrem căpșuni sau zmeură, roșii sau castraveți, suntem la Steaua! Vrei să-ți faci meserie, bine, nu vrei, fă-te tâmplar sau strungar.

Când semnezi cu Becali, trebuie să te gândești. Pentru că Becali i-a spus: «La Steaua nu vei fi titular. Aici joacă cine merită». Alibec nu trebuie să joace tot meciul dacă nu evoluează bine, ori el n-a jucat nimic cu CFR.

Nu rezolvăm nimic dacă îi dau amendă, e chestie de bun simț. Eu l-am făcut căpitan de echipă, eu am făcut asta. «Eu te fac căpitan, tu trebuie să fii mare, nu să dai cu piciorul în sticle după ce nu joci nimic»", a declarat latifundiarul. 

Finanțatorul FCSB crede că a greșit trecând cu vederea anumite acte de indisciplină din cadrul echipei, în opinia lui Becali acesta fiind și motivul pentru care Alibec a recurs la gestul necugetat din partida cu CFR.

"Am greșit când am iertat acte mari de indisciplină și am zis «lasă». Am iertat acte de indisciplină, două cu Tamaș și unul cu afroamericanul Muniru. Alibec și-a luat-o în cap după ce eu am tolerat acele acte.

Eu o să vorbesc cu el, dar el trebuie să înțeleagă că dacă vrea să fie un jucător profesionist trebuie să respecte contractul pe care l-a semnat.

Dacă m-ai întreba pe mine, eu aș începe cu Gnohere. Aș face asta pentru că e mai puternic, nu ca să-l pedepsesc pe Alibec. Mi-e jenă mie de rușinea lui. I-am spus: «Băi, aici nu mai ești la Astra, să-ți faci toate mendrele!»

O să-l pun eu pe traseul bun, o să-i spun eu cum ce face. Nu e ca la Astra, cum spune Șumudică", a spus Becali, la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
vasileschi
vasileschi  •  19 Aprilie 2017, 09:35

si iata inceputul sfarsitului !!!!!!!!!

dubluv
dubluv  •  19 Aprilie 2017, 06:29

de ce credeti ca Becali e mai suparat pe Alibec decat Reghecampf? Pentru ca el a facut schimbarea...

iulihenry14
iulihenry14  •  19 Aprilie 2017, 03:08

Adevarul e bre nea Jiji ca mijlocasii aia ai matale de 30-40-50 de milioane de euro i-au dat multe pase bune lui Alibec dar asta, copilaros cum e, nu a putut sa dea gol . Daca ar putea Alibec sa isi paseze singur ce bine ar fi.....asa ai luat si matale pe el 50-60 de milioane, nu doar 20.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează