FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali o vede pe FCSB campioană: "Dinamo nu poate, Viitorul e obosită, noi am înflorit" » A lămurit situațiile lui Reghecampf și Șumudică: "Abia atunci vorbim de acest subiect"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 11:22

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit despre derby-ul pe care echipa sa îl va disputa luni împotriva lui Dinamo.

Latifundiarul crede că echipa roș-albastră nu mai are cum să mai piardă campionatul. 

"În mod normal, suntem campioni. Avem cinci puncte, cu trei etape înainte, ce să facă Dinamo? Nu mai poate. Nu ne poate învinge.

Trebuie să ai valoare foarte mare ca să bați Steaua. Nouă ne face bine presiunea. Asta înseamnă puterea, să joci sub presiune, să faci față, cum face Steaua.

Contra încearcă să-i transforme pe jucătorii lui, dar e greu. El a făcut niște minuni până acum, dar îi va fi greu cu noi.

De Viitorul ce să zic? Cu scuzele de rigoare, pare o echipă obosită fizic, spre deosebire de noi, care am înflorit", a spus Becali, la TV Sport Ro. 

Totodată, Becali a vorbit și despre posibilitatea ca Șumudică să ajungă antrenor la FCSB.

"Nu știu ce va face Reghecampf. Ana (n.r. Anamaria Prodan) mi-a spus doar că sunt discuții. Nu vreau să comentăm înainte de derby despre Reghcampf. Vorbim abia marți despre acest subiect.

Nu vreau să distrag atenția echipei. Nu voi vorbi acum de Șumudică și Reghecampf.

Avem un meci greu cu Dinamo, nu vorbesc acum de antrenori. N-am mai discutat deloc cu Șumudică, nu vreau să se interpreteze în vreun fel pe acest final de campionat", a mai spus finanțatorul roș-albaștrilor.

Citește și: Becali anunță un transfer exorbitant: "Va ajunge de talia lui Mutu. Îl văd la primele zece echipe din Europa"

Remarcă sexistă a lui Becali la adresa Anamariei Prodan: "Cum să fie o femeie la conducerea FRF? Voi face campanie împotriva ei! Nu mai pot eu de CNDC"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
poison
poison  •  28 Aprilie 2017, 17:57

"Trebuie sa ai valoare foarte mare ca sa bati fcsb!" - asta e maxima anului :))))))

tandd
tandd  •  28 Aprilie 2017, 16:03
Postat de dase pe 28 Aprilie 2017, 15:41

Asa ca in meciul cu Viitorul cand au refuzat doua penalty clare Stelei?

care-s alea clare???ca numai la voi femeile steliste se dau penalty-uri ptr orice atingere in careu.Poate te referi la penalty-ul de la coman si atunci te cred)))

dase
dase  •  28 Aprilie 2017, 15:41
Postat de dinamo_fan pe 28 Aprilie 2017, 12:14

v-au inflorit arbitrii. ca in meciurile in care nu v-au impins nu ati reusit sa bateti pe nimeni.

Asa ca in meciul cu Viitorul cand au refuzat doua penalty clare Stelei?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează