FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gigi Becali, ofertă pentru unul dintre cei mai buni dinamoviști! Mutu a recunoscut tot: "Da, am discutat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 22:55

Gigi Becali a anunțat în urmă cu două zile că l-ar lua pe Adam Nemec de la Dinamo în cazul în care va ceda acei 5 jucători (Gnohere, Alibec, Budescu, Enache și Tănase) în schimbul a 30 de milioane de euro. 

Adrian Mutu a recunoscut că a purtat o discuție cu Gigi Becali în acest sens în urmă cu două luni, când patronul roș-albaștrilor chiar a făcut o ofertă. 

"Am vorbit cu domnul Becali despre Nemec. În momentul de față nu este de vânzare. Nici pentru 1,5 milioane de euro. Intenția lui Gigi Becali a fost serioasă, fiindcă el așa face mereu. Vine, pune oferta pe masă și îl ia. Dar acum a refuzat domnul Negoiță. E o discuție de acum două luni", a zis Adrian Mutu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
el11
el11  •  06 Iulie 2017, 14:32
Postat de valentinn10 pe 06 Iulie 2017, 06:42

Mare om si BECALI asta, mare om mare caracter, PATRONUL PATRONILOR, daca vrea ia tot dinam0 cu rin cu tot si va lasa fara ciorba, fomistilor...

Daca-l mai slavesti mult poate te cumpara si pe tine :))))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Iulie 2017, 10:21
Postat de chris_bu67 pe 06 Iulie 2017, 08:08

tăntălăule,în mintea ta micuță,totul se rezumă doar la bani,cu asta vă lăudați,cu banii,de parcă aceștia țin loc de caracter

Sunt maneliști, ce vrei? "Banii mei, gagica mea, merțanul meu, turnulețele mele", ăsta li-i motto-ul și asta-i esența vieții pentru ei.

pantokrator
pantokrator  •  06 Iulie 2017, 09:29

Gigi belciug a spus ca cumpara Dinamo cu 1 milion de coco!? Va dati seama ce e in capul ***?? ... Ca in batalia de la Calugareni, numai smarcuri si ceaţă....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close