FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali reacționează după declarațiile lui Alexandru Chipciu: „El e băiat de caracter, are bărbăție”

Articol de , , - Publicat miercuri, 04 octombrie 2023 17:32 / Actualizat miercuri, 04 octombrie 2023 21:25

Gigi Becali a reacționat după declarația dată recent de Alexandru Chipciu, care a avut un discurs dur la adresa celor de la CSA Steaua.

Ptronul FCSB a lăudat declarațiile date de actualul mijlocaș de la Universitatea Cluj și s-a luat de foștii săi jucători care acum susțin clubul Armatei.

VIDEO Gigi Becali reacționează după declarațiile lui Alexandru Chipciu

„Trebuia să spună Chipciu? El e băiat de caracter, are bărbăție. El a spus ce trebuia să spună un om care a mâncat bani de la Steaua. El a mâncat bani acolo, a avut o viață, i-am făcut viața. 

Alții, de exemplu, pe care i-am luat... Popa, ăla, cine-l știa pe el de la Chiajna? Chiar și Oprița și Ogăraru. Bă, ai mâncat o pâine. Ești împotriva celui care ți- dat o pâine? Dar toate astea se vor termina în curând”, a declarat Gigi Becali. 

Ce au făcut la FCSB jucătorii arătați cu degetul de Gigi Becali: 

  • Adi Popa a jucat în două perioade, 2012-2017 și 2019-2020, unde a câștigat 8 trofee. Din 2021 și până în această vară a îmbrăcat tricoul rivalei CSA Steaua. 
  • Daniel Oprița a evoluat între 2002 și 2007, perioadă în care a câștigat două titluri și o Supercupă. A plecat direct la Dinamo, unde a evoluat numai 5 meciuri. Din 2019 este antrenorul Stelei.
  • Produs al Academiei Steaua, George Ogăraru, a îmbracat tricoul „roș-albaștrilor” între 1998 și 2006 și în sezonul 2008/2009, fiind legitimat de ambele formații care își asumă identitatea Stelei. Din 2020 se află în conducerea „militarilor”, unde a fost inițial președinte executiv, iar acum ocupă funcția de director al centrului de copii și juniori.

Ce a spus Alexandru Chipciu

Mijlocașul de 34 de ani a avut un discurs extrem de dur la adresa CSA Steaua, după victoria ardelenilor cu „militarii” din grupele Cupei României Betano, scor 3-1.

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla «fake» (n.r. - fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în țara asta!”, a spus Chipciu înainte de startul conferinței, când probabil credea că nu e înregistrat.

Chipciu a fost extrem de dur și ulterior, după startul conferinței. 

„Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015 (n.r. 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic. E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali. 

Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot! 

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta «fake»... Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic. Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau 5 suporteri.. Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic”, a declarat Alex Chipciu, cel care a deschis scorul.

Citește și: 

Avem datele » De ce vrea Becali să scape de Compagno

Au motive granzii să se plângă de arbitraj? Analiza raportului erorilor pro-contra din acest campionat are o concluzie surprinzătoare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
SuporterITC
SuporterITC  •  05 Octombrie 2023, 14:21
Postat de _iosif_ pe 04 Octombrie 2023, 22:03

Respect Chipciu, rușine Ogăraru, Oprița și Popa

Rusine pentru ce ? Ca nu au aceiasi parere cu dumneavoastra ? Cum v ar placea, sa va spun ca suntenti un monstru pentru parerea dumneavoastra ?

bunicu
bunicu  •  05 Octombrie 2023, 07:47

Acest om a luat-o razna rău de tot cum să spună că el lea dat pâine, toți cei vizați au muncit din greu pentru toate mofturile și umilința acestui individ care se crede messia pe pământ. Iartă-l doamne că nu știe ce grăiește.

breal1948
breal1948  •  04 Octombrie 2023, 22:34

Ne desconsidera marii corifei dar nu se poate fără ce zice ***. Nu ne considerați voi public dar voi clar nu sunteți jurnaliști.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează